GET INSPIRED BY CHRISTINA ISKOV

LÆS MAGASINER ONLINE – GRATIS FØRSTE MÅNED!

flipp

SPONSORERET AF FLIPPUnder min Plenti kampagne, fik jeg lov til at teste app’en Flipp, hvorpå man kan læse de velkendte, danske magasiner online, såsom Eurowoman, RUM, Euroman, Værk, Gastro, Alt for Damerne og Her & Nu – og jeg fik virkelig smag for dette. Faktisk så meget, at jeg besluttede at oprette mig som abonnement fast. Jeg er stor fan af at læse magasiner på farten – når jeg sidder i toget på vej hjem til mine forældre, i flyet eller på ferier – men det er så hulens besværligt at skulle købe og medbringe sine favoritmagasiner. Netop derfor er Flipp så mega smart, for så har du altid dine yndlingsmagasiner lige ved hånden!

F.eks. har jeg lige været i Sverige med min familie, og fordi jeg havde app’en og gennem den, havde downloadet bl.a. Eurowoman, Euroman, Værk (SERIØST nyt yndlingsmagasin omkring kunst) og RUM inden afrejse, kunne jeg bare bruge app’en til at læse magasinerne offline på min tur. Desuden er det enormt aktuelt, da jeg faktisk har en lille side med beautyanbefalinger i det nyeste Alt! For Damerne.

Flipp koster 99kr. om måneden, hvilket tilmed er en billig pris for så meget indhold – og jeg har det med at købe alle magasinerne alligevel, hvilket hurtigt løber op! Lige nu får I dog en måneds gratis brug af Flipp, hvis I signer op gennem mit link her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY CHRISTINA ISKOV