VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 25.000KR.!

HAN FIK 12!

lIMG_8678 kopi

COMME DES GARCONS T-SHIRT || HOSBJERG NEDERDEL || RECLAIMED VINTAGE SOLBRILLER (spons link)

 Når man nu ikke selv er klog nok til at læse en kandidat, så er det da fantastisk at have en kæreste, der ikke blot er god, men som rent faktisk går ind og laver et flot 12-tal i sit speciale i Branding & Communications Management på CBS! Jeg havde faktisk lovet ham en PlayStation, hvis han altså fik det ønskede 12-tal, så sådan én måtte jeg jo hoste op med efterfølgende. Jeg var, sammen med hans forældre, ude og tage imod ham efter eksamenen i sidste uge. Jeg var iført ovenstående outfit sammen med mine laksandaler fra Chanel, hvilket passede temmelig godt til det solrige, men temmelig skiftende, vejr.

6 comments

 • Tillykke til Philip!
  Og jeg ELSKER din nederdel!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak – for begge dele ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Også tillykke herfra. Når man har fulgt med på sidelinjen, når folk man holder af har skrevet speciale, bliver man selvfølgelig stolt og glad, når det hårde arbejde munder ud i et 12-tal – også selvom man udemærket ved, at (gode) karakterer ikke er alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde gange tillykke med ham :-) Det er da flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Jeg ved godt, det formentlig ikke er dine intentioner med dette indlæg at sige, at karakterer er alt, men for mig stemmer dette indlæg ikke super godt overens med indlægget vedrørende karakterer. Særligt ikke den del, at man “belønner” 12-taller.

  Det er ikke negativt ment – snarere konstruktivt. Men jeg tror blot, at mange kan få en forkert opfattelse af indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nu er det jo ikke ligefrem fordi, jeg fremmer dårlige karakterer. Et 12-tal er da altid at foretrække, og jeg synes, det er sindssygt sejt, at score så høj en karakter, særligt i et fag, hvor det betyder meget – og for en person, det betyder meget for. Mit indlæg i går handlede bare om, at man altså også kunne klare sig gennem livet UDEN 12-taller.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 25.000KR.!