GET INSPIRED BY CHRISTINA ISKOV

GET INSPIRED BY SHIRA LEA MOZES

22-årige Shira fra København arbejder til dagligt deltid som sales advisor i & Other Stories og PR- og kommunikationsassistent for Veras. Hendes stil er enkel og alligevel fuld af overraskelser. Lad dig inspirere af hendes lækre stil og skønne lejlighed her:

10

DIN STIL MED 3 ORD: “Enkel, klassisk og impulsiv. Det skifter meget fra dag til dag om jeg har lyst til at have hættetrøje og sneakers på eller høje støvler og kjole – derfor impulsiv.”

8

UNIFORM: “Her under den danske sommer ser man mig som regel i nederdel eller kjole, sneakers og en strik.”

2

FAVORITDESIGNER: “Internationalt er jeg især fascineret af belgiske Dries Van Noten. Alt hans design er lavet RTW, og hans univers er karakteriseret ved, efter min mening, de smukkeste print og farvekombinationer. I den anden boldgade synes jeg at russiske Gosha Rubchinskiy laver det sejeste streetwear, og jeg elsker hvordan hans brand kendetegner en hel kultur i sig selv.”

4

HIGHSTREET: “COS er gode til at lave tidsløse, essentielle styles i lækker kvalitet. Efter at have arbejdet i COS i fire år, har jeg efterhånden stablet en masse styles fra deres sæsonkollektioner gennem tiden sammen, og det holder stadig. & Other Stories er også blandt favoritterne af highstreet butikker. De er gode til at at lege med smukke farver og print.”

3

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Studio Travel på Hyskenstræde må jeg ofte forbi og kigge i, de har altid nogle unikke cool vintage design-fund. Af boligbutikker er jeg glad for at gå på opdagelse i Beau Marchés lille butik på Ny Østergade,med den hyggeligste franske atmosfære præget af sjældne vintage objekter og smukke møbler. Deres tilhørende café er også et af mine favoritsteder at drikke en kop kaffe.”

6

INDRETNING: “Jeg har nok en forkærlighed for tøsede detaljer, og lyserød. Jeg elsker også når møbler har en historie, så jeg har efterhånden fået opmagasineret en del arvestykker fra min mormor, og oldeforældre.”

15

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Herre-inspirerede snørresko.”

11

BEAUTY: “Min hud er meget sart og let ved at blive irriteret, så jeg sværger til Jane Iredales mineralpudder som ikke indeholder kemiske konserveringsmidler som parabener. Jeg bruger en highlighter fra Tromborg og en øjenbrynsoptegner fra Bobbi Brown. Derudover får jeg påsat single eyelash extensions ca. en gang om måneden.”

12

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Det skifter meget, men lige for tiden er jeg særligt glad for min samling af kjoler med blomsterprint. Seneste skud på stammen er den smukkeste lyseblå slipdress, med bourdeaux blomster fra Ganni, som jeg bar til min gode venindes bryllup for et par uger siden.”

137

INSPIRATION: “Jeg finder, meget simpelt, inspiration fra gadebilledet, film, magasiner, sociale medier samt mine mange stilede venner og veninder. Af stilikoner synes jeg Emmanuelle Alt, Mira Duma, Pandora Sykes og Pernille Teisbæk gør det ekstra godt.”

9 5

BEDSTE KØB: “Jeg er meget glad for min PS1 taske fra Proenza Schouler, man ser mig sjældent uden den over armen. Derudover har jeg alle dage været glad for sæt. Min favorit er et cremefarvet vintage suit.”

1

NÆSTE KØB: “En rejse til Israel. Min far er israeler og derfor har jeg en masse familie bosat dernede. Det er efterhånden over et år siden jeg har været der sidst, og jeg craver efterhånden virkelig at tage en tur derned. Israel er et fantastisk land, og jeg kunne godt finde på at bosætte mig dernede for en periode på et tidspunkt.”
14

DRØMMEKØB: “Jeg har altid drømt om at købe ægget fra Arne Jacobsen i en sej farve, men det må vist blive ved drømmene længe endnu. Derudover har jeg længe sukket efter en mulitfarvet puzzlebag fra Loewe.”

FØLG SHIRA PÅ INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Shira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

7 comments

 • Nanna

  Marie, du virker meget oplyst, intelligent og sympatisk, men hvor får jeg dog ondt i maven over citatet om “Israel”.. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Nanna. Som det også fremgår af indlægget, er citatet ikke fra mig, men fra min veninde Shira, som indlægget omhandler, og som oprindeligt kommer fra Isreal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er hun købt plakaten af Tim Walker Storyteller?

  Rigtig lækkert indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie,
  Hvilken farve ville du vælge mellem hvis du skulle vælge en PS1 medium i enden military grøn eller en i sort? :)
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg arbejder i CasaShop og går selv med ideen om en METRO bænk, hvor har hun den hynde fra??:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Ih, hvor jeg elsker de her indlæg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

GET INSPIRED BY CHRISTINA ISKOV