SANDALS, T-SHIRT AND JEANS

GET INSPIRED BY JULIE BLICHFELD

Julie er 24 år og bor på Østerbro. Hun arbejder til dagligt som assisterende moderedaktør på magasinet SKØN, som stylist hos Aller Client Publishing og som model hos Le Management – mode og æstetik er derfor en stor del af hendes liv, og hun har aldrig været bange for at tage chancer og lege med farver og mønstre:


5

DIN STIL MED 3 ORD: “Chik, farverig og feminin.”

12

UNIFORM: “Jeg skifter look fra dag til dag, men en ’uniform’ jeg nok altid vil vende tilbage til, består af et par løse bukser tilsat en T-shirt, med en kimono over. Enten med flade sko, hvis jeg er på arbejde, eller høje, hvis jeg skal ud. Det er nemt at variere, så det enten er chillet eller festligt.”

10

FAVORITDESIGNER: “Consuelo Castiglioni for Marni, for sko og tasker, jeg må eje! Phoebe Philo for Céline, for det gennemførte og yderst cool univers, og Clare W. Keller for Chloé, som kan noget med sit bohemede og feminine univers. Og så er jeg stor fan af pigerne (Cathrine Saks og Barbara Potts) bag Saks Potts. De er nogle dygtige og modige damer, som jeg holder meget af!”

2

HIGHSTREET: “Zara og Mango, fordi de laver fede sko i forholdsvis god kvalitet til billige penge. Jeg har et par høje mules i skind fra Zara, som stadig bliver brugt flittigt i dag, fem år efter køb.”

1

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Magnolia 2ndhand i Købmagergade og Trois Pommes Vintage i Hellerup gør det godt. Der er ligesom noget særligt over at gøre sig et eksklusivt secondhand-kup, og i de to forretninger, har jeg fundet mange skatte gennem tiden! Derudover er jeg vild med Leah Maria i Charlottenlund, Another Nué i Krystalgade, og begge afdelinger af Holly Golightly i København K. Der er en særlig luksus over at handle alle fire steder – og hvis pengepungen ikke er til det, er man i hvert fald inspireret, når man går derfra.”

3

INDRETNING: “Jeg elsker at omgive mig med fine farver og ting, der har historie. De fleste møbler i min lejlighed har jeg fundet på Lauritz.com, og har enten været impulskøb (som f.eks. de sorte skamler og det gule sofabord), eller planlagte køb inspireret af forskellige mennesker. Min safaristol købte jeg for eksempel, fordi den minder mig om min morfar. Så bliver jeg helt glad hver gang jeg kigger på den. Jeg drømmer om at få lidt mere op at hænge på mine vægge. Det behøver ikke være noget fancy. Bare man bliver glad af at kigge på det.”

9

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Crocks! Haha. Jeg får det næsten helt skidt bare ved synet af de fodformede placticsko.”

6

BEAUTY: “Egyptian Magics balm på læberne, YSLs Touche Eclat under øjnene, Bobbi Browns Cement på brynene sammen med bryngelen fra Tromborg, og jeg er good to go. Nogle gange tager jeg også mascara eller rød læbestift på, men det er mest, hvis jeg har sådan en dag, hvor jeg gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.”

4

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Jeg er vild med begge mine kimonoer fra SaksPotts. Den blå med prikker redder mig på travle de dage, og den pink får mig til at føle mig som et chikt fastelavsris. Men altså, jeg bliver også nødt til at slå et slag for min skosamling, som også er én stor garderobefavorit. Jeg elsker dem alle sammen!”

11

INSPIRATION: “Instagram bringer mig en evig strøm af inspiration til hverdag. Både på interiør – og modefronten. Når jeg skal hente mere konkret inspiration til styling, elsker jeg gamle film og Wearesodroee.com.”

8

BEDSTE KØB: “Mine Pleats, Please by Issey Miyake-bukser. Jeg har tre par i forskellige længder, tykkelser og plisseringer. Jeg elsker dem, og de kan altid redde mig på de dage hvor jeg gerne vil se velklædt ud, men ikke vil gå på kompromis med komforten.”

7

NÆSTE KØB: “Jeg har længe haft et crush på pyjamas-sættet fra Olivia Von Halle der hedder Gigi Hibiscus, og jeg tror det skal være mit næste køb. Eller også skal det være det runde hængespejl med læderramme fra Gubi, jeg har drømt om længe? Hmmm.”

13

DRØMMEKØB: “PP225 Flaglinestolen af Wegner. Den er så smuk med sine grafiske linjer, og jeg forestiller mig, at den er helt vidunderlig at tage en lille lur i.”

 FØLG JULIE PÅ INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Julie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

1 comment

  • cogito

    jeg falder for den enkelhed som klæder skønheden, det er jo Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANDALS, T-SHIRT AND JEANS