KRÆVER DET MOD, AT FØLGE SIT HJERTE?

GET INSPIRED BY CHRISTINA ISKOV

24-årige Christina Iskov fra København studerer designledelse, og arbejder til dagligt som projektkoordinator på Danish Fashion Institute. At hendes hverdag centrerer omkring mode, er afspejlet i hendes personlige stil, som er enkel, feminin og med forkærlighed for bæredygtighed:

c

DIN STIL MED 3 ORD: ”Minimalistisk, komfortabel og fin.”

uniform

UNIFORM: ”Man vil oftest se mig i et par løse bukser, med en t-shirt til og en lang jakke udover. Af smykker går jeg altid med den samme ring, som er et arvestykke fra en diamant ørering som er omsmeltet til en ring i trekantsform.”

sko

FAVORITDESIGNER: ”Phoebe Philo laver altid de smukkeste styles i min optik. Af danske designere synes jeg, at vi har rigtig mange gode.”

kling

HIGHSTREET: ”Jeg shopper oftest over internettet, men hvis jeg skal i fysiske highstreet butikker er det H&M, Zara & Other Stories.”

YNDLINGSBUTIK I DK: ”Storm og Holly Golightly er favoritterne hvis jeg er på udkig efter det mere luksuriøse. Af secondhandbutikker er jeg især vild med Magnolias Luksus 2ndhand, og Vintage 199 som jeg netop har opdaget på Jagtvej, og som sælger lækker kvalitets genbrug!”

indretning

INDRETNING: ”Min indretning består af en del tegninger, billeder og kunst. Jeg elsker når indretningen af ens hjem er personlig, og ikke er for kedelig. Samtidigt med kunst, er jeg især glad for planter og blomster, da jeg synes det pynter og giver liv.”

2

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: ”Da jeg går meget op i kvaliteten af materialer, vil man aldrig se mig i syntetiske materialer såsom polyester. Dernæst går jeg sjældent i helt tætsiddende tøj, da jeg sjældent føler mig tilpas i det.”

beauty

BEAUTY: “Jeg bruger generelt set ikke særlig meget make-up, udover mascara og lidt pudder. For tiden er jeg glad for mib Mac pudder, og en tilfældig mascara. Her om sommeren sørger jeg altid for, at bruge min ynglingssolcreme PS20.”

p

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: ”Flertallet af mine favoritter, er arvestykker fra min mormor, deriblandt to frakker. Derudover er jeg især glad for min gamle læderjakke fra samarbejdet mellem H&M x Elin Kling samt min Balenciaga Peacoat.”

in

INSPIRATION: ”Min mormor har altid været en stor inspiration for mig, på mange niveauer. Hun var en klassisk dame, med umådelig god stil. Mange af mine favoritter i min garderobe, er arvestykker fra hende. Derudover inspireres jeg af de mennesker jeg omgås med, samt det gængse internet, i form af Tumblr med mere, som vi alle sammen kender det.”

taske

BEDSTE KØB: ”Min første Chanel taske var en vintage backpack taske som jeg havde i adskillige år, før jeg solgte den. Jeg havde forinden besluttet mig for, at pengene som tasken indtjente mig, kun skulle gå til en ny Chanel taske. Disse blev derfor indfriet i en Chanel Velvet Boy med sølv hardware i sort, og på denne måde har jeg min egen lille investering, da jeg er sikker på, at klassiske tasker altid vil stige i værdi.”

IMG_0408

NÆSTE KØB: ”Jeg synes, at det er vigtigt at støtte op om danske designere og da jeg rejser på torsdag (red. 30/6), er mit næste køb den smukke badedragt fra det nye samarbejde mellem Freya Dalsjø x Mads Nørgaard.

v

DRØMMEKØB: ”På boligfronten har jeg længe sukket efter ’Den Spanske Stol’ af Børge Mogensen i massiv eg og med cognacfarvet kernelæder. Jeg må dog nok indse, at der går lid tid endnu, før jeg får erhvervet mig dette smukke, danske design.”

FØLG CHRISTINA PÅ INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Christina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

2 comments

 • Eva

  Hej Marie og Christina

  hvor studerer du, Christina, designledelse henne i København?

  Mvh. Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Iskov

   Hej Eva
   Jeg læser Designledelse i Kolding, det kan desværre ikke læses i København på nuværende tidspunkt. Hilsen Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

KRÆVER DET MOD, AT FØLGE SIT HJERTE?