SMØRGULT

GET INSPIRED BY ANNA RAVN LEI

21-årige Anna Ravn Lei bor på Nørrebro, og arbejder til dagligt som PR & kommunikationspraktikant hos Mads Nørgaard, samt studerer medieproduktion & ledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hendes stil er eksperimenterende – og garderoben fuld af genbrugsskatte:

.
isengen

DIN STIL MED 3 ORD: “Eksperimenterende, karakteristisk og feminin.”

garderobe

HIGHSTREET: “Jeg synes, Weekday laver nogle virkelig flotte ting. Skæve snit og lækre materialer, gode sweatshirts og basics. Derudover laver & Other Stories nogle fine, feminine kjoler og nederdele.”

sandaler

DRØMMEKØB: “Jamen, Nicklas og jeg skal giftes til august, og jeg har stadig ikke fundet kjolen, så lige nu er mit drømmekøb at finde den smukkeste og vildeste kjole til brylluppet. Hvis vi kan nå det, vil Nicklas sy en til mig, dét ville være den perfekte kjole.”

chaneltop

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Jeg tror ikke, der er noget, man ikke vil se mig i. Okay, jo, måske de sneakers med hæl fra Isabel Marant; dem har jeg aldrig forstået.”

icklasskovgaard

FAVORITDESIGNER: “Min bedste ven og forlovede, Nicklas Skovgaard. Han er så sej og laver de flotteste jakker. Jeg gik ikke med andet sidste vinter, og kan mærke, at jeg kommer til at gøre det samme i år – han er igang med den flotteste kollektion.”

smykker

UNIFORM: “Jeg tror faktisk ikke, jeg har nogen uniform. Min stil er ret skizofren, så det skifter meget med hvad jeg føler mig komfortabel i, og hvad jeg synes, er flot. For tiden er det lange kjoler og et lille tørklæde om halsen. Men mine smykker er altid de samme, dem tager jeg aldrig af, og de er alle arvestykker.”

gosha

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Mads Nørgaard er ret fantastisk, da de, udover eget tøj, har en masse andre cool mærker, såsom Gosha Rubschinskiy og Saks Potts. Derudover er jeg virkelig stor fan af Acne Archive – dér har jeg gjort mange gode køb. Jeg har altid været vild med Acne og deres æstetik, så her kan man få fat i nogle unikke samples til virkelig gode priser.”

tørklæder

INSPIRATION: “Jeg har lidt svært ved at sætte ord på inspiration, fordi den tit ikke er så konkret. Jeg bliver inspireret af indtryk og mennesker. Men mine venner, dem bliver jeg altid inspireret af: Deres kreativitet og stil – de er altid så smarte.”

beauty

BEAUTY: “Jeg bruger ikke så meget make-up; en mineralpudder fra Tromborg, mascara fra Nilens Jord og en browliner fra Chanel. Jeg bruger kun én parfume; Chloé. Jeg har brugt den samme i snart 6 år, og bliver aldrig træt af den. Derudover kokosolie til kroppen og læbepomade fra Elizabeth Arden – jeg er afhængig af læbepomade.”

outfit2

INDRETNING: “Det er faktisk sjældent, jeg køber noget fra ny. Det meste er købt brugt eller er arvet fra familie. Jeg går ikke efter en bestemt stil, men køber ting hen ad vejen, som jeg falder over dem.”

jakketasker

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Jakke fra Acne Archive, som jeg købte sidste år. Jeg synes, den er så mega sej. Jeg vil gå med den til den er slidt op.”

BEDSTE KØB: “Det må være min Chanel taske, som jeg købte for ca 6 år siden til en sindssygt god pris. Jeg er kun blevet gladere for den med tiden, og den har den flotteste farve.”

FØLG ANNA PÅ INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Anna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMØRGULT