EASY FOOD: AVOCADO MED SOYA

FLOWER TRIP

Ikke-navngivet-1

SPONSOREREDE LINKS: ASOS KJOLE 350kr. || SAINT LAURENT STØVLER

I ondags var jeg til netværksmiddag i Bloggers Delight på KöD, hvilket gik en smule over gevind, og endte med dans hele natten, gode cocktails og snakke med skønne mennesker. Det er rart at føle, at man har kollegaer, selvom man sidder i så ensomt et erhverv som jeg. Jeg bar min nye yndlingssag fra ASOS, som lige nu fåes i alle størrelser – men jeg kunne forestille mig, at den røg hurtigt, så skynd jer!

8 comments

 • Emma

  “Ensomt erhverv” – jeg forstår pointen, men er det ikke lidt en overdrivelse? Du render da rundt til lækre events, bliver inviteret til middage (fester) og lækre rejse… så ensomt er det vist heller ikke :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Men der er virkelig forskel på dét, at snakke med andre bloggere én gang om ugen, og at møde op hver dag til dejlige kollegaer. Og når man har gjort det fuld tid i 3 år, bliver det temmelig ensomt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej, tror du du snart vil sælge dine Loewe solbriller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er sindssygt flot til dig – faktisk utrolig meget flottere end til modellen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Har lige købt kjolen i str 6 :) – Den er super flot!
  Håber det er stort nok – må jeg spørge hvilken str du har købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASY FOOD: AVOCADO MED SOYA