GET INSPIRED BY JULIE BLICHFELD

FERIEPROBLEMER… HVOR SKAL VI BO?

travel

SPONSORERET AF MOMONDO: Nu er det jo højsæson for rejser, og som jeg også fortalte i dette indlæg, så benytter jeg mig personligt altid af momondo, når jeg skal finde de bedste og billigste flyrejser. Men ikke nok med, at du her kan finde de flyrejser, der passer til lige netop dit behov og budget, så kan du faktisk også finde og booke dit hotel hjemmefra gennem momondo – momondo garenterer nemlig for bedste pris på hotel! Du skal ikke engang betale for hjælpen gennem gebyrer, du bliver simpelt hen bare henvist til billigste hotelløsning til dit behov.

Jeg har ofte stået i en lidt dum hotelsituation; sidste gang, da Anne og jeg var i Paris, og vi inden da troede, vi havde bestilt (og betalt) for hotelophold i præcis dét byområde, vi helst ville bo. En uge op til afrejse bliver vi pludselig smidt af bookingen, uden nogen form for information om, hvorfor! Jeg kimede hotellet ned, men det løste ingen problemer: Vores booking var annulleret, og vi stod nu helt uden noget sted at bo. I sådan en situation ville det have været ganske genialt at have bestilt hotel og fly samtidig, så det hele kunne have forløbet let og uden problemer. Som jeg også skrev om i indlægget her, benytter momondo sig af noget, der hedder meta search, en form for prissammenligning, der garanterer, at du bliver navigeret hen til det helt rigtige hotel, til billigst mulige pris. Smart, ikke?

PICTURE CREDIT: PRIVATE FERIEBILLEDER

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY JULIE BLICHFELD