STATEMENT T-SHIRTS

ET REGNVEJRSTIP

raincoat

SPONSORERET INDHOLD: BECK SÖNDERGAARD REGNJAKKE || CELINE STRIK || LOUIS VUITTON JEANS || CELINE STØVLER

Når det regner, får jeg fregner. Nah, det gør jeg faktisk ikke, om solen så skinnede mig i fjæset en hel dag – men når det regner, får jeg til gengæld mulighed for at holde mig tør i denne seje, gennemsigtige regnfrakke fra Beck Söndergaard. Regnfrakken koster kun 299kr., og er et must i alle garderober! Det er sjovt, som regnjakker, og særligt de gennemsigtige af slagsen, pludselig har fået revival, og jeg bar min nye regnfrakke, som har ligget klar i min taske til brug, da vejret forleden svigtede. Det er utroligt, så praktisk, man bliver med alderen!

Hvis du skal ud og rejse på sommerferie, så åbner Beck Söndergaard faktisk en permanent butik d. 8. juli i lufthavnen. Måske du skal have en af de fine regnfrakker med på ferie?

Du kan se flere af Beck Söndergaards fine varer på deres webshop her, og finde inspiration på deres Instagram her.

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATEMENT T-SHIRTS