DENIM AND CHECKS

EASY FOOD: RØRÆG MED TRØFFELOLIE OG PARMESAN

røræg

Når køleskabet er ved at være tømt, handler det om at være kreativ med hensyn til madlavning – jeg har dog (næsten) altid smør, æg, ost og citron i køleskabet, så jeg har efterhånden lært at bruge disse ingredienser i mange retter, he he. Forleden biksede jeg de lækreste røræg sammen, bestående af smør, 3 æg, trøffelolie, citron, parmesan, persille, salt & peber.

Fremgangsmåde: Steg smøren flydende, og bland denne i en skål sammen med 3 æg, trøffelolie, citronsaft og salt og peber. Varm panden godt op (der vil være smør tilbage fra før), og hæld blandingen 0p. Hemmeligheden ved røræg er, at være over panden hele tiden, og røre æggene i cirkulære bevægelser hele tiden – og så må de endelig ikke få for meget! Efterfølgende kan æggene hældes i en skål, hvorefter parmesan rives over. Drys eventuelt med purløg eller persille. Voilá!

4 comments

 • Line O.

  Hej Marie!
  Hvilken trøffelolie bruger du i din madlavning? Synes det er svært at finde én, der virkelig smager igennem… Og jeg er mindst ligeså tosset med trøffel som du lader til at være :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er faktisk lidt forskelligt – hvis jeg er ude og rejse, køber jeg med, ellers køber jeg dén fra Irma :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Hej Marie. Er “the list” et projekt der er slut? elskede de små videoer…
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ham, der filmede dem, er stoppet hos Fashion-Post, og vi besluttede at dele dem ud mellem mig og to andre piger, så jeg tror desværre, de er slut, ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM AND CHECKS