5 FORDOMME OM BLOGGERE, BE- OG AFKRÆFTET:

DENIM AND CHECKS

denim

SPONSOREREDE LINKS: LEVI’S JEANS || VINTAGE YSL CORSAGE (lignende) || MONKI HÅRBÅND

I dag har jeg arbejdet som en gal på en lille video til jer med egne favoritter i min skosamling, og jeg kan virkelig godt mærke, at jeg er rusten i iMovie og film generelt! Jeg håber dog at blive færdig snart, så jeg kan vise jer resultatet. Tidligere i dag var jeg forbi Line fra Lashes by LBN og få fixet vipperne.

I dag har jeg været iført Levi’s jeans og et vintage Yves Saint Laurent denimcorsage, samt et ternet hårbånd fra Monki.

3 comments

  • Lone

    Hej Marie, tak for en inspirerende og personlig blog. Jeg ved ikke lige hvor man skal komme med forslag/ønsker til indlæg? -Og om du overhoved ønsker dem… Men jeg synes det kunne være sjovt at se udviklingen på bloggen fra start til nu…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Når man trykker på linket til levi’s jeans bliver man dirigeret hen til siden, hvor du kan købe hårbånd. Kunne du linke til levi’s jeans i stedet? De er nemlig super fede !!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FORDOMME OM BLOGGERE, BE- OG AFKRÆFTET: