I DREAM TO WEAR: SPORTY DENIM VIBES

UDENDØRS DRINKS MED VENINDERNE

Ikke-navngivet-1

SPONSORERET AF COINTREAU: Der findes så mange måder at skabe specielle øjeblikke, når det er sommer i Danmark. I lørdags mødtes jeg med tre veninder i Torvehallerne, købte mad, og sammen tog vi i Kongens Have med mad, tæpper, højtaler og drikkevarer. Jeg er blevet præsenteret for Cointreau gennem en kampagne her på bloggen, og skulle selvfølgelig præsentere pigerne for en ny drink kaldet Cointreau Fizz, jeg laver, med brug af netop denne likør. Mange af jer kender sikkert Cointreau for klassiske cocktails såsom Strawberry Daiquiri eller Cosmopolitan, eller i kaffen, men jeg forsøgte mig her med en rigtig sommervenlig udgave bestående af 1/2 lime, Perrier (sodavand, anden type sports- eller lemonadesodavand kan også anvendes) og 5 cl. Cointreau. Alle pigerne, inklusivt mig selv, elskede cocktailen, så tippet skulle selvfølgelig videregives!

Hvis du ikke kender til likøren, så kan jeg fortælle, at det er en fransk likør, der er lavet på 100% naturlige ingredienser – nemlig bitter og sød appelsinskal, og er enormt velegnet i forskellige typer af drinks og cocktails – særligt de søde, feminine af slagsen!

Jeg faldt desuden over en anden opskrift, som klart skal afprøves næste weekend. Den hedder White Lady, og laves således: “4 cl citronsaft, 6 cl gin, 1 cl Cointreau, isterninger (groft knust). Kom ingredienser i din shaker, fyldt med is. Shake grundigt og si det over i dit afkølet martini cocktail glas”.

Velbekomme! Har I nogle andre bud på gode cocktails med Cointreau?

IMG_1178 kopi

4 comments

 • M

  Det lyder rigtig lækkert!
  Jeg tænkte på, om ikke du måske en gang i mellem kunne lave lidt guides på nemme og/eller lækre drinks/cocktails og madopskrifter, det virker nemlig som om I ofte laver sådanne ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mad laver jeg engang imellem i kategorien “Food & Drinks” med lette opskrifter. Men jeg skal klart tænke over drinks i fremtiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Din sorte top ser virkelig fin ud- må jeg spørge hvor den er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! Det er en kjole fra ASOS :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: SPORTY DENIM VIBES