STORM & MARIE X MARIE JEDIG GIVEAWAY

BALENCIAGA SS17 (MEN!) + AW16 WOMEN

balenciaga

Efter Demna Gvasalias indtræden som kreativ direktør for Balenciaga, (som jeg bloggede om her), er jeg spændt på hver eneste kollektion; det glæder begge køn! For et par uger siden blev sommer-kollektionen 2017 på herredelen så vist, og jeg KLAPPER i mine små hænder over den! Skarpe og markante skuldre, suits i klassiske materialer kombineret med cool streetreferencer og punkede, 80’er retro vibes. Jeg har udvalgt et par af mine favoritlooks fra kollektionen til jer herover.

Desuden er lookbook’en for Demnas første kollektion for brandet, pre AW16-17, i mellemtiden kommet online, så dem skal I selvfølgelig heller ikke snydes for. Jeg er personligt MEGA fan, og regner med at skulle investere i en hel del Balenciaga i fremtiden:

Ikke-navngivet-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORM & MARIE X MARIE JEDIG GIVEAWAY