I DREAM TO WEAR

AT REJSE (MED STIL) ER SJOVEST

eva

SPONSORERET INDLÆG: TEVA FLATFORMS || H&M TREND KJOLE || LOEWE SOLBRILLER

Som nævnt en del gange før, så elsker jeg at rejse og opleve. Ikke blot for at komme væk fra hverdagens bekymringer og gøremål, men for at opleve nye kulturer, spise god mad, bade, se storslået natur og alle de andre, fantastiske ting, der hører til dét, at rejse. En sjov historie i min vennegruppe er fortalt af min ven Alfred, der engang valgte at bestige et bjerg i et par enormt fashionable støvler, hvilket viste sig at være verdens dårligste idé! Jeg kan seriøst lige se scenariet for mig. Hvis I er i tvivl om, hvem Alfred er, så se bare her; det gør kun historien endnu sjovere!

Når jeg pakker – og særligt på oplevelsesrejser – er det bare så sindssygt vigtigt for mig at have det rette fodtøj med i bagagen, såsom disse flatforms fra Teva, som både er enormt komfortable at have på, men som også er helt vildt cool. Jeg elsker, at plateau er ved at komme igen, da det absolut er den mest komfortable måde for mig at tilføje et par ekstra centimeter til min højde på. Teva har virkelig vundet mig over de seneste par måneder, og forhandles nu også i nogle af de sejeste butikker i København. Priserne er tilmed rigtig gode, kvalitet og design taget i betragtning.

Lige nu kører Teva faktisk en konkurrence, hvor du kan vinde en road trip for 2 til USA! For at deltage, skal du indkapsle et sommermoment på kamera, og dele billedet på Instagram med hashtagget #originalsummer. Det kan være fra din tur i sommerhus, et festivalsbillede, en grillaften, eller lignende. Hver uge trækkes der lod om et par Teva sandaler, og det allerbedste sommermoment i år 2016 vinder den seje præmie af en road trip tur for 2 til USA. Du kan læse mere om deltagerbetingelser og selve konkurrencen lige her.

2

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR