AT REJSE (MED STIL) ER SJOVEST

5 TING, JEG ER TRÆT AF LIGE NU

rollingeyes

1. At jeg åbenbart, som det eneste nulevende menneske, ikke er fan af Pokémon Go. Jo, jeg kan godt se, at det er smart, fordi de unge mennesker letter røven – men jeg er bare ikke den store spilleentusiast, når det kommer til mobil/tablet/computer/PlayStation-spil, så jeg springer selvfølgelig også over her. Men aldrig har jeg følt mig så meget udenfor fællesskabet!

2. At det eneste år, jeg spenderer hele juli måned i Danmark, så samtidig er dét år, hvor vejrguderne bare har besluttet at straffe danskerene. Først NU beslutter vejrguderne at tilgodese os!?

3. At jeg endelig bliver fanget af en serie (Mr. Robot, hvis nogen skulle være i tvivl), og denne serie så selvfølgelig er så ny, at jeg skal VENTE på afsnit i sæson 2. Typisk, at man ikke bare kan blive vild med én af de 1000 serier derude, hvor der allerede ligger 60 timers underholdning klar og venter.

4. At det tager så fandens lang tid at pille et granatæble, når det nu smager så godt. Jo, man kan selvfølgelig også købe en færdigpillet pakke i Irma – men 22kr. for 150 gram er måske liiiiiige at stramme den.

5. At have købt nye plakater, og derefter gå ned i den lokale rammepusher og købe rammer med hjem sådan liiiiidt på gefühl rent størrelsesmæssigt – og de så viser sig overhovedet ikke at passe i størrelsen med plakaterne.

12 comments

 • Amen, sister! Kan så godt følge dig i alle fem, bortset fra den med Pokémon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Buch

  Med hensyn til granatæblet, så har jeg lige et godt råd! Skær den selvfølgelig over i to halve, og så hold den med kernesiden nedad. Derefter slår du på ydersiden med en grydeske, så rasler det ud med lækkerier :-)
  Jeg håber du nyder sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maroa

  Jeg er er heller ikke med på det pokemon, faktisk synes jeg det er utroligt irriterende spil. Folk er svære at komme i kontakt med fordi de er så fokuseret på det spil – kom lige tilbage til den virkelige verden tak :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke alene med pokemon go! #idontgetthefus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina

  Hej Marie, jeg har i lang tid virkelig også været irriteret over tiden det tager at ordne et granatæble, og faktisk endte jeg ofte med at vælge det fra i sin salat fordi det er så besværligt.. Men så lærte jeg dén her teknik af min veninde og den vil jeg da dele med dig!
  Fandt en youtube video af det, da det ville være lettere at lære det via den end at jeg skulle forklare det her :)
  Held og lykke med næste gang du skal pille en!!

  https://youtu.be/rnujQquKCQY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er heller ikke med på Pokemon Go trenden – så forstår 100% følelsen af at være uden for fællesskabet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor har du købt plakater? sys dem du har i din lejlighed er sååå fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Meget forskellige steder, online, på museer osv. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvem er din lokale rammepusher, Marie? Jeg leder efter en god én herinde i indre by!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT REJSE (MED STIL) ER SJOVEST