EASY FOOD ALÀ MILLE

THE UNSTOPPABLE WOMAN

Untitled-4

SPONSORERET AF COMPEED: “Jeg er konstant på farten”; det er næsten et overbrugt citat i modebranchen, men ikke mindst sandt – og særligt for mig, som konsekvent vælger cyklen fra, fordi jeg finder en langt større glæde og en mindre stressfaktor ved at vandre rundt mellem møder og andre gøremål til fods.

Kvinder brokker sig ofte over dårlig komfort i sko, og alligevel ser jeg kvinder, inklusiv mig selv, ende med at investere i smukt, men mindre komfortabelt, fodtøj. De klassiske stiletter er bare ét eksempel.

På mine ældre dage har jeg erfaret, at de lange gåture mellem ting, og dét, at være på farten, ikke er lige praktisk og smart, når man samtidig har voldsom hang til fashionabelt fodtøj: Netop derfor er vabelplastre en fast bestanddel af min taskes indhold. Selv min kæreste har glæde af dette, for det er ikke kun som kvinde, at skoen sommetider gnaver – og det er ikke under en måned siden, at min kæreste efterspurgte Compeeds vabelplastre til sine ømme fødder, der havde givet for meget gas under Distortion – det virkede rimelig overskudsagtigt at kunne række ham et plaster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASY FOOD ALÀ MILLE