VIND BRAUN SILK EPIL 9

SUMMER COLORS

orange

WEEKDAY SHORTS & TOP || SAKURA HÅRBÅND || RECALIMED VINTAGE SOLBRILLER (spons link)

Orange og gul er ægte sommerfarver, som jeg næsten kun kan overskue at iføre mig, når solen har skinnet en tilpas tan på min blege hud. Forleden vovede jeg mig ud i et mix af de to farver – og jeg elskede det!

2 comments

 • Tina

  Hejsa.

  Nu har mit indlæg ikke lige så meget med dit fine outfit at gøre, men du får det lige alligevel!

  Efter din anbefaling for 1 års tid siden, købte jeg mig et Olympus Pl-5 kamera. Jeg har dog problemer med, at jeg synes mine motiver får et rødligt skær når jeg tager billeder. Folk bliver røde i hovedet, og jeg synes det sker ligemeget om jeg kører auto, eller prøver mig frem!

  Har du har problemer med dette?

  Og tak for en fabelagtig blog btw:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det handler nok om hvidbalancen på kameraet. Mit Olympus er desværre i stykker, så jeg kan ikke rigtig hjælpe – men tag det med ned i den lokale teknikshop og lad dem guide dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND BRAUN SILK EPIL 9