LOUIS VUITTON CRUISE 2017

SES VI TIL LOPPEMARKED PÅ SØNDAG?

Untitled-3

På søndag sælger jeg ud af garderoben; og denne gang er det både tøj, accessories, tasker, sko og beauty, der sælges – og faktisk har jeg sorteret over halvdelen af min garderobe fra – så der er virkelig nogle gode fund at gøre sig! Der vil være noget for alle størrelser og pengepunge – alt fra H&M til Céline. Jeg ved, at mine veninder Sille, Anne og Ann-Sofie også sælger ud af deres smukke garderober ved samme event.

Loppemarkedet hedder Veras Market, og finder sted på søndag d. 5. juni fra 11-16 på Bispeengbuen (Borups Allé 45, København N). Det bliver endda dejligt vejr! I kan tilmelde jer og læse mere om eventet på Facebook her. Vi ses!

2 comments

 • Helene

  Hej Marie,
  Hvad er grunden til at du sælger så meget ud som du gør? Skifter du stil eller? Knus en fast læser og god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, mit job indebærer bare nye outfits hele tiden, så med mindre, jeg virkelig bliver glad for noget, kan jeg lige så godt få det solgt, når det har været på et par gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON CRUISE 2017