INTERIOR UPDATE (MIN IDEBOG)

SÅ MEGET MIG

marie

SPONSOREREDE LINKS: COS STRIK (udsolgt – lignende her) || MOVES BY MINIMUM NEDERDEL || DIOR STØVLER || LOUIS VUITTON TASKE || RAY-BAN SOLBRILLER

Ja, jeg bruger faktisk nærmest kun denne taske i øjeblikket, og det er måske en anelse røvkedeligt at glo på outfitbilleder med den samme taske involveret flere gange om ugen – men jeg vil også gerne slå et slag for, at det rent faktisk har lykkedes mig at investere i en taske, jeg ikke har solgt efter et par måneder, ha ha!

Outfittet her er så meget mig – og et look, jeg aldrig bliver træt af, med støvler, miniskørt og en strik. Looket minder mig enormt meget om en gammel outfitfavorit (denne), som I måske også husker?

12 comments

 • Annika

  Hvad hedder tasken? Kan du evt. smide et link på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De støvler er simpelthen for fantastiske!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Sjældent jeg kommenterer, men jeg vil sige at det er virkelig fedt at se dig bruge den samme taske så meget. Det giver et indtryk af at det er en rigtig god investering, og at du virker rigtig glad for den, og det er nice! 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du smuk. Og jeg er pjattet med den taske, sådan en yndig sag bliver man da ikke træt af at kigge på! Jeg har et spørgsmål til din krave…. Er det en du fandt i genbrug eller loppemarked eller hvor var du så heldig? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Min krave?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Haha, sorry – Stavefejl, udstoppet krage?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Aaaah! Haha, søgte efter den på bloggen og så kontaktede en læser mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Virkelig fint! er VILD med nederdelen! http://hvi.sk/r/4GJ5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så fint! Er nederdelen stor eller lille i str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Helt almindelig – min er en XS/34, og jeg er altid en XS/34 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR UPDATE (MIN IDEBOG)