GET INSPIRED BY LAURA TØNDER

MINE DATING-ERFARINGER

dating

Jeg er hverken mester på området eller uddannet med nogen form for faglighed indenfor feltet – men hvem er egentlig specialist i kærlighed, når alt kommer til alt? Jeg er såmænd bare en ganske almindelig pige, rummende lidt for mange og store følelser, og med hang til kærlighed, omsorg og mænd. Jeg har haft lidt forskellige kærester gennem tiden, alle af en rimelig varighed, og alligevel har jeg først nu fundet mig sådan rigtig til rette i et forhold, uden at føle, at jeg mangler noget, at jeg skal ændre mig, for at få det til at fungere, eller at jeg keder mig.

Listen her er derfor ingenlunde universel, men særlig for mig, og kan måske alligevel hjælpe nogle af jer derude på rette vej, når det drejer sig om kærlighed. Det synes nemlig at være let nok for os kvinder at finde ud af, hvad vi tænder på – men sværere at finde ud af, hvem vi gider i længden, og ikke mindst hvem, vi bør holde fast på:

1. Find én, der får dig til at grine. Det er en klassiker, som jeg alligevel førhen har sat til side for andre, “mere vigtige” kvaliteter, men det er muligvis fordi, jeg ikke anede, hvor vigtig en kvalitet, det er, at kunne grine og have det sjovt sammen. Grin og smil gør hverdagen let.

2. Find én, der ser dig, som du gerne vil ses. Lidt alá “Find én, der elsker dig, som du er”, men med et twist – for selvfølgelig skal sidstnævnte være i orden, før man indleder et forhold – men det er fandeme også vigtigt, i hvert fald for mig, at blive set for sine gode og positive sider – altså de sider, man elsker ved sig selv.

3. Find én, du føler dig tryg ved. Endnu en kvalitet, jeg tidligere har tilsidesat, men som nu er en af grundpillerne i min relation med Philip. Det gælder selvfølgelig også den anden vej rundt – at vedkommende skal føle sig tryg ved dig. Når trygheden blomstrer, vil jalousi, misforståelser og store konflikter i højere grad blive undgået.

4. Find én, du deler værdisæt med. Selvfølgelig skal fokus på første date ikke nødvendigvis være fremtidsplaner – men for mig har det i hvert fald altid været vigtigt fra start af, at fastsætte, hvor man befinder sig, hvor man gerne vil hen i livet – og hvordan! Familie, tolerance og positivitet er f.eks. vigtige faktorer for mig, og det giver derfor slet ikke mening at indlede et forhold med en person, der rummer det stik modsatte.

5. Mærk efter. Føles det rigtigt? Så er det nok rigtigt. Føles det forkert? Jamen, så er det måske ikke det rigtige for dig – eller også bliver i nødt til, i samråd, at italesætte den “forkerte følelse” og arbejde jer ud af den. Ingen skal vågne hver dag og være i tvivl – så er du havnet det forkerte sted!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY LAURA TØNDER