NUDE MULES ON BUDGET

ME & THE MET PRESALE

Untitled-1-10 copy

REKLAME: SPORTMAX SWEATSHIRT 1900kr.

 I kender forhåbentligvis allerede konceptet hos Me & The Met, og hvis ikke, kommer der her en kort opsummering: Me & The Met tilbyder personlig levering samme dag som bestilling i Storkøbenhavn, hvilket er perfekt til typer som jeg, som først og fremmest er enormt utålmodig, og som ofte kommer i tøjkrise op til en festlig begivenhed – hvilke der er mange af her over sommeren!

Forleden faldt jeg over denne syge seje sweatshirt fra Sportmax hos Me & The Met, og lynhurtigt fik jeg den bestilt og leveret. Jeg glæder mig til at tage den i brug på kølige sommeraftner og på de koldere dage, der nok skal ramme landet, selvom at udsigten (heldigvis) ikke just er til det lige nu.

Og som det nærmest altid er med Me & The Met, så har jeg endnu en glædelig nyhed til jer! Webshoppen begynder nemlig presale med 40%* rabat de næste fire dage. Brug blot rabatkoden mariejedig40 ved checkout. En perfekt mulighed for at få købt drømmeoutfittet med lidt god rabat. Se udvalget her. Happy shopping!

*gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og Toga Pulla

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUDE MULES ON BUDGET