RORY VAN MILLINGEN

LOUIS VUITTON LOGO SKIRT

skirt

Iiiiiiih, er den ikke helt usandsynligt smuk, denne printede logo-nederdel i denim fra Louis Vuitton? Jeg forelskede mig egentlig i en anden model, da jeg var i Paris, men efter et kig på hjemmesiden, vandt denne totalt mit hjerte, og jeg skyndte mig derfor ned i Louis Vuitton på Strøget for at bestille den hjem. Jeg glæder mig til at bruge den med simple toppe her over sommeren, eller med striktrøjer og strømpebukser til vinter.

2 comments

  • Mona Rytter

    Hej Marie og Phille
    Det mig der lige har vinket til jer Fra den orange studentervogn! I er dejlige
    Kys

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RORY VAN MILLINGEN