DENIMKJOLE

LOUIS VUITTON CRUISE 2017

“Der er ét eller andet ved Nicolas’ kollektioner for Louis Vuitton, der giver mig lyst til at køre i racerbil.”

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg er kæmpe fan af Nicolas Ghesquieres helt fantastiske arbejde for luksusbrandet Louis Vuitton – faktisk så stor fan, at det næsten kan fylde mig med øjeblikkelig inspiration at se en kollektion som denne, der blev vist forleden i Rio de Janeiro.

lvgirls

Opbygningen, lokation, styling, valg af modeller og selvfølgelig selve designet er lige i øjet. Jeg får pludselig lyst til at kaste mig ud i en farvelade af mixede mønstre, at farve håret pink og at spare en formue op til kollektionen rammer butikkerne!

BILLEDER VIA HARPERS BAZAAR

vuitton

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIMKJOLE