GØR DINE BEN SOMMERKLAR

I MIT ROMANTISKE HJØRNE

Untitled-3

SPONSORERET AF MINIMUM: Så snart solen skinner, sker der noget med mit humør, og derfor også med måden hvorpå jeg har lyst til at klæde mig. Sommer betyder farver og print – og denne kjole fra Minimum udgør i min optik den perfekte sommerkjole. Min er en 34.

Du får forresten 10% rabat, hvis du tilmelder dig Minimums nyhedsbrev (nederst på siden her) – et godt tip, hvis du trænger til nyt kluns i sommergarderoben!

MOVES BY MINIMUM KJOLE 480kr. || CELINE SKO

4 comments

 • Sofie

  Jeg husker ellers et par indlæg tilbage at du svarede en læser i en kommentar at du ikke var sponsoreret af minimum… Jeg synes det er så utroværdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du har misforstået konceptet “sponsoreret” så – her kommer en forklaring: Pågældende indlæg var ikke sponsoreret. Det vil sige, at jeg lavede det af “egen fri vilje” og altså ikke havde indgået en aftale med Minimum om at lave indlægget. Indlægget her er en del af en aftale, og er derved sponsoreret af Minimum. Det er vel netop ikke utroværdigt, at jeg selv vælger at brande et produkt og/eller et samarbejde, som endnu ikke er indgået.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like this romantic floral dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GØR DINE BEN SOMMERKLAR