VERDENS LETTESTE IS-KAFFE

GØR DINE BEN SOMMERKLAR

br

SPONSORERET AF BRAUN: Sommeren er for alvor ved at være over os, og klassisk nok er det også blevet sæson for ét af de mindst sexede emner overhovedet; nemlig hårfjerning. Traditionen tro, betyder det også, at jeg har været ude og lede efter et produkt på markedet, som er uundværligt i dén forbindelse, og som jeg derfor selvfølgelig skal anbefale jer.

braun

Det er fandeme ikke let at skulle være foran kameraet hele sommeren, når man egentlig helst ville ligge med med ubarberede stænger og glutenmave – og netop derfor har jeg denne omgang gået efter et produkt, der er superlet at bruge, er effektivt og giver lynhurtige og gode resultater:

2

Jeg har denne gang testet Brauns Silk-épil Wet & Dry epilation & exfoliation system, som rent faktisk er lige så fancy, som den lyder! Da det er første gang, jeg tester produktet, og der sikkert sidder nogle derude med samme (manglende) erfaring med epilatorprodukter, kommer her en lille “Step by step” guide med produktet, og til, hvordan jeg gør mine ben sommerklar:

1. Fjern hår – vibrationerne i maskinen stimulerer huden aktivt, og giver en ekstra skånsom elipation. “Mircogreb pincet teknologien” fjerner med præcision selv de korteste hår, og hovedet på maskinen er bøjeligt, og tilpasser sig derfor din krop.

2. Exfolieringsbørsterne behjælper indgroede hår og efterlader dine ben (og de mere delikate områder) helt glatte og lækre.

3. Creme – til sidst smører jeg altid min krop ind i creme! De områder, der er blevet barberet, er som regel lidt tørre, og har godt af lidt fugt.

8 comments

 • Julie

  Kan man bruge den alle steder på kroppen?? (Altså både om det er meningen og om det er til at holde ud?) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det kan man, ja, og det er til at holde ud. Igen – første gang er det ikke sjovt, men det er slet ikke så slemt 2. gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er enig med clara, jeg er i tvivl om hvad modellen hedder. I linket kommer man kun ind på siden men ikke på den specifikke epilator som du bruger :) Men er det den der hedder “Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-941e – 3-in-1 Wet&Dry epilator and exfoliation system” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Marie! Gør den ondt at bruge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jo ikke decideret rart, men jeg synes, at det gjorde temmelig ondt første gang, men derefter ligesom er aftaget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Marie! Hvad hedder den model,du har testet der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Brauns Silk-épil Wet & Dry epilation & exfoliation system – der er link i indlægget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS LETTESTE IS-KAFFE