GET INSPIRED BY EMMA MATELL

GET INSPIRED BY MAIKEN WINTHER

37-ÅRIGE MAIKEN WINTHER ER BOSAT PÅ NØRREBRO OG ARBEJDER SOM STYLIST. SOM TIDLIGERE MODEREDAKTØR HOS COSTUME OG MED UTALLIGE EDITORIALS BAG SIG, ER HUN ET VELKENDT ANSIGT I MODEBRANCHEN. HENDES PERSONLIGE STIL ER MINIMALISTISK, DRENGET OG MED ET GANSKE SÆRLIGT DNA:

.

1

BESKRIV DIN STIL MED 3 ORD: “Minimalistisk, boyish & effortless.”

2

FAVORITDESIGNER: “Phoebe Philo laver ting der altid er velkomne i mit skab. Af nyere er koreanske Low Classic og ungarnske Áeron helt sikkert på listen over favoritter.”

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: Min Céline kjole fra spring 2015.

3

UNIFORM: “Bukser, strik eller skjorte og flade sko. Det er sjældent jeg hopper i et par hæle. Min garderobe er nemt tilgængelig og alt jeg har på skal først og fremmest være behageligt og nemt at have på. Jeg er altid meget drenget i min stil så det du oftes ser mig i er et par herrebukser, en skjorte og en strik. Og solbriller. Altid solbriller uanset vejret.”

HIGHSTREET: “Cos & & Other Stories. Kan altid finde mindst 5 ting jeg uden problem kan tilføje min garderobe.”

4

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Ægte farver. Min garderobe indeholder udelukkende sort, navy, hvid, grå og lyseblå. Jeg ville aldrig turde bevæge mig ud i verden i stærke farver. Hvis jeg skal forsøge mig med en ny farve skal den helst være mørk, dyb og lidt beskidt i nuancen.”

5

BEAUTY: “Bruge en vanvittig mængde af produkter. Jeg er vild med K Beauty og slæber altid nye produkter med hjem når jeg rejser. Mine favorit brands for tiden er Byredo, Tromborg, Muti, Nuori, Glossier, Grown Alchemist og Verso.”

7

INSPIRATION: “Magasiner, kunst, musik, arkitektur og interiør. Alt kan inspirere.”

8

BEDSTE KØB: “Mit bedste køb er næsten altid mit sidste køb. Så det ændrer sig. Lige nu er jeg mægtig glad for min navy blå Loewe taske og min Prism Base fra Fredrik Paulsen som jeg bruger som sofabord.”

9

NÆSTE KØB: “Jeg planlægger sjældent et køb. Der er så mange ting jeg gerne vil have fingrene i at jeg aldrig kan finde ud af lige præcis hvilken ting jeg skal spare op til. Derfor bliver det tit lidt tilfældigt hvad jeg ender med at tage med hjem. Der står mange ting på ønskelisten. Et helt look fra Low Classic’s aw16 kollektion jeg har spottet på Instagram. Både frakke, balleriner med firkantede snuder og en fantastisk taske. Håber det er blevet leveret tidligt og hænger i Opening Ceremony i New York når jeg skal derover her i juni.”

12

DRØMMEKØB: “Til mit hjem drømmer jeg om en travertin skammel fra Kueng Caputo og til min garderobe den sorte frakke Frederikke Sofie bar da hun lukkede Céline AW16 showet.”

11

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Storm. Masser af Céline, virkelig gode beauty produkter, magasiner, bøger, solbriller og tasker. Jeg kunne tage 90% af sagerne med hjem.”

FØLG MAIKEN PÅ INSTAGRAM HER, OG HENDES BLOG HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Maiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

2 comments

 • Louise O'Neill

  Lige en totalt irrelevant kommentar til dig ellers lækre indlæg!!

  Har et ønske – og ønsket er et indlæg omkring hvordan man sælger tøj mm. second hand.. På hvilke hjemmesider, hvilke fysiske butikker har vi i København og hvilke loppemarkeder er de bedste? Jeg tænker især til high end mærker.. Derudover også hvordan man undgår at blive snydt hvis man handler over nettet og i hvordan man udvælger de second hand butikker der vil give mest for varen..

  Grunden til efterspørgslen er at jeg står med en gammel Versace jakke som min mormor har efterladt fra sin ungdom og som efter min mening har høj værdi, og jeg aner simpelthen ikke hvor jeg skal gå hen med den?

  Håber du vil tage den til overvejelse!
  Knus Louise – læser fra den spæde start

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej louise, det har jeg faktisk lavet til Trendsales; find indlægget ved at søge her på bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

GET INSPIRED BY EMMA MATELL