5 TING, MIT LIV ER FOR KORT TIL

GET INSPIRED BY LAURA TØNDER

Den ukronede streetstyle-dronning af Danmark, 22 årige Laura Tønder, studerer design og er bosat i København. Hendes kreative, nytænkende og innovative forhold til påklædning skinner både igennem på streetstylescenen såvel som i hjemmet på en grå søndag:

.
outfit3

Beskriv din stil med 3 ord: “Uforudsigelig, feminim og farverig”

solbriller

UNIFORM: “Farvet kjole og iøjenfaldende solbriller.”

bolig

FAVORITDESIGNER: “Demna Gvasalia for designs, jeg først har svært ved at forstå, men ikke kan andet end falde fuldstændig pladask for – og så er jeg imponeret over alt det, han har opnået med Vetements. Af danskere vil det dog for altid være Anne Sofie Madsen; hendes design og person står mit hjerte meget nært!”

outfit2

HIGHSTREET: “& Other Stories er geniale til min stil: Pudsige, nyfortolkende og med en masse fine prints og farver!”

outfit4

YNDLINGSBUTIK I DK: “Vintagebutikker som Magnolias og Lula2ndhand – jeg tjekker deres Instagrams flere gange om dagen for at spotte de gode kup. Jeg elsker desuden at gå på loppemarkeder og spotte fund! Som inspiration i hverdagen smutter jeg tit forbi Storm; de har en skønt, comtemporary udvalg, jeg ikke synes, man finder lige andre steder i København.”

smykker

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Et helt sort outfit: Det klæder mig slet ikke, og folk ville tro, jeg var ked af det. Og så ser man mig heller aldrig i undertøj – i hvert fald ikke på sociale medier.”

beauty

BEAUTY: “Mascara på bryn og vipper, en mørk skygge under mine kindben, og så et skønt, rodet morgenhår!”

metallic

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Jeg minder meget om skaden på det punkt, at jeg elsker blanke ting – så allerhelst ville jeg gå klædt i sølv, guld og palietter hver dag. Derfor elsker jeg mine smykker og accessories i især sølv.”

sko

INSPIRATION: “Jeg elsker streetstyle, modeserier og mine veninder – helst i én stor pærevælling! At sidde på Pinterest, med en bog eller magasin sammen med en veninde og et glas vin og diskutere det, vi ser, er noget af det bedste, jeg ved.”

vintagefundBEDSTE KØB: “Mine bedste køb er de kup, jeg har gjort mig på loppemarkeder gennem tiden; bl.a. denne Christian Dior Lady taske, Chanel skoene, YSL stiletterne og nitte bæltet, som er den ting i min garderobe, jeg har fået flest komplimenter for. Alt fundet til formidable priser!”

outfit1

NÆSTE KØB: “Et ‘køb’ jeg lige har gjort mig, er at betale for mit 5 semester på Margretheskolen – og da dét koster i omegenen af en Chanel taske, bliver det til nogle lidt mere mådeholdige køb – men da jeg var på loppemarked i morges, kom jeg hjem med denne smukke vintage Burberry kjole-jakke og to Kenzo bluser. De kaldte ligesom bare på mig. Som I måske kan fornemme, planlægger meget sjældent mine køb, men sætter stor pris på impulsiv shopping i stedet.”

sweats

DRØMMEKØB: “Jeg drømmer om Vetemens sokke støvler i lyseblå, hvorfor de så skal være så skidedyre og kun tilbage i str. 41 når jeg endelig har råd til dem er uretfærdigt!”

FØLG LAURA PÅ INSTAGRAM HER, OG HENDES BLOG HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Laura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

5 TING, MIT LIV ER FOR KORT TIL