BILLIGE (OG PÆNE) SANDALER

GET INSPIRED BY EMMA MATELL

Den københavnske Emma Matell er kun 17 år, og har alligevel nået at markere sig i modebranchen som fotograf. Hendes personlige stil er fuld af farver, leg og overraskelser:

.
emma

Beskriv din stil med 3 ord: “Legende, uigennemskuelig og komfortabel.”

uniformemma

UNIFORM: “Et par flared jeans, turtleneck, og herresko. Det spicer jeg så altid lige op med nogle farverige accesories, for at det ikke bliver kedeligt. For eksempel min blå Proenza Schouler taske eller lyserøde shades.”

SMYKKER

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Frynser. Om det er på jakker, sko eller tasker. Stop det prompte – vi har forstået at 70’erne er tilbage, du behøver ikke skære det ud i pap.”

bluse

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Helt sikkert min ACNE STUDIOS x Hilma af Klint sweatshirt. Udover at være det mest behagelige i verden, er den, i og med at printet er et maleri fra 1800-tallet, så tidsløs, som noget kan være, uden at være kedelig på nogen måde. Konfirmationspenge well spent!”

emmaaa

FAVORITDESIGNER: “Lige for tiden er jeg ualmindeligt begejstret for Gosha Rubinschky, som jeg synes repræsenterer tidsånden rigtig godt. Hvis man kigger på en all-time favorit bliver jeg nødt til at sige Dries Van Noten. Jeg føler, de rammer indbegrebet af min stil – og uanset hvad, bliver jeg altid betaget af deres nye kollektioner. Det er wearable men eksperimenterende – lige som jeg bedst kan lide det.”

magasiner

INSPIRATION: “Jeg bliver inspireret på mange forskellige måder. På baggrund af min kærlighed til modefotografiet, er det dog som oftest i magasiner som Self-Service, i-D og Dazed & Confused. Det kan dog være alt fra malerier til internet-kultur, der fanger min opmærksomhed.”

yellow

HIGHSTREET: “Kliché, I know; men Zara er bare gode til at lave sæsonbaserede ting, som giver mig mulighed for at lege med nye trends – til en fornuftig pris.”

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Helt sikkert Heartmade-butikken i Pilestræde. Det er den skønneste, lille baggårdsbutik med den hyggeligste atmosfære – og så sidder Julie Fagerholt’s tøj som en drøm. Det er stortset umuligt at finde noget, man ikke føler sig tilpas i.”

sko

BEDSTE KØB: “Hvis jeg selv skal sige det, er jeg utrolig god til at finde ting på udsalg. Det er faktisk en af mine spidskompetencer. For nyligt købte jeg et par Chloé, åbne sandaler, til den nette pris af 500 kr. Dem bor jeg i hele sommeren.”

beauty

BEAUTY: “Min rutine er egentlig ikke så kompliceret: Jeg renser mit ansigt med en rensemælk fra Phytomer – et godt tip er at stå med en klud der er våd af brændvarmt vand i ansigtet i ca. 3 minutter. På den måde åbner du dine porer, så rensemælken får lov at arbejde meget mere i dybden. Efter det bruger jeg en skintonic (i øjeblikket fra Elizabeth Arden), og slutter til sidst af med olie – her bruger jeg både en skøn fra Juhldahl eller ren arganolie fra Marokko. Jeg går sjælendt med make-up; til hverdag bliver det max til lidt concealer, læbepomade, og så retter jeg mine øjenbryn lidt til. Dog kan jeg godt lide at lege lidt, når jeg skal ud – men det er vigtigt for mig, at jeg ikke kommer til at se for dullet ud.”

vindue

DRØMMEKØB: En Saint Laurent kjole fra 70’erne jeg fandt i Time’s Up Vintage på Krystalgade. Den er lang, let, pastelfarvet og med bare skuldre. Alt hvad jeg ønsker i en kjole. Hvis fotograf-budgettet holdt til den, var den allerede min.

NÆSTE KØB: “Jeg shopper meget spontant og planlægger stort set aldrig mine køb på forhånd. Dog kan jeg med sikkerhed sige at denne her smukke silkeskjorte fra Saks Potts snarest muligt befinder sig i min garderobe.”

semma

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:

Emma MatellNicklas Skovgaard, Michella Laura Madsen, Sidsel Alling, Amalie Røge, Sarah-Sofie Boussnina, Line Bak, Maria Leonhardt, Anne Johannsen, Ann-Sofie Kragh, Sara Samucha, Emilie Vintersborg, Sophus Ritto, Kir Løgstrup og Sille Sørensen.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLIGE (OG PÆNE) SANDALER