6 FILM FRA VIAPLAY, DU SKAL SE - ELLER GENSE

GET INSPIRED BY ALFRED BRAMSEN

Den blot 18-årige Alfred Bramsen fra København arbejder i Jane Kønig, er freelance illustrator – og lige nu på vej til London som praktikant ho DH-PR! Han har en smittende energi og en særlig vibe over sig, og hans stil er androgyn og upåklageligt lækker:
.

8

DIN STIL MED 3 ORD: “Umiddelbart har jeg ikke en sammensat uniform, men det meste af mit tøj er blåt, sort og hvidt. Her til sommer vil man for det meste se mig i en god strik, et par lækre bukser og med mine Marni-sandaler på.”

1

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Det er nok min Fendi-pelsnøglering ‘Vinnie’, hedder han. Eller min Jacquemus frakke, jeg købte i the Broken Arm i Paris.”

6

FAVORITDESIGNER: “Jeg tror ikke kun, jeg kan nævne én enkelt: Jacquemus, Celine, Comme Des Garcons og Issey Miyake.”

4

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Hm, er der mon noget, man ikke vil/har set mig i?”

11

HIGHSTREET: “Jeg køber meget sjældent highstreet, da jeg ligger stor vægt på holdbarhed og materialer i min garderobe – så er gladest for at investere i stort set alt det, jeg køber.”

12

UNIFORM: “Umiddelbart har jeg ikke en sammensat uniform, men det meste af mit tøj er blåt, sort og hvidt.”

10

DRØMMEKØB: “En Céline Box fra pre fall 2016, i sort, eksotisk skind med sølv hardware. Jeg dør, det er den pæneste taske known to man. Selvfølgelig et kraftigt bid i pengepungen.”

14

BEAUTY: “Alt i min morgenroutine er bare Aesop, og en lille smule japanske ansigtsprodukter, da de er for vilde til at lave hudprodukter i asien!”

15

INSPIRATION: “Jeg har lige set The Neon Demon, så lige i dét hér øjeblik er jeg ret inspireret af det visuelle fra dén film. Ellers søger jeg meget inspiration i rejser, film og bøger.”

3

NÆSTE KØB: “En pliseret Comme Des Garcons nederdel i den smukkeste navyblå farve.”

5

INDRETNING: “Jeg har ikke rigtig fundet min stil indretnings-wise, men hvis jeg kunne indrette min bolig som i en Wes Anderson film, så tror jeg, det ville ramme noglelunde plet.”

7

BEDSTE KØB: Alt min Issey Miyake Pleats Please, da det er det mest behagelige i verden. Og så er det også pænt.

FØLG ALFRED PÅ INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Alfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

3 comments

  • Kathrine Brodersen

    Kan du evt svare mig på hvor gulvtæppet på billede 15 er fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Synes nok han så bekendt ud og kom så i tanke om hvor jeg kendte ham fra -Den danske Lolita scene tilbage i 2011 (? Ca.) hvor han havde langt blondt hår og gik i kjoler fra Angelic Pretty. Fantastisk og sjovt at se hvordan folk udvikler sig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

6 FILM FRA VIAPLAY, DU SKAL SE - ELLER GENSE