YELLOW SUNGLASSES

EN OVERRASKELSE

surprise

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

MADS NØRGAARD X FREYA DALSJØ BADEDRAGT || WOOD WOOD BUKSER || MARNI SNEAKERS || RAY-BAN SOLBRILLER

I onsdags havde Philip planlagt en overraskelse for mig – vi skulle nemlig ud og sejle i robåd ved Frederiksdal, og han havde pakket en picnickurv fyldt med godter til turen. Virkelig en dejlig og uventet overraskelse!

Om morgenen havde jeg været til lanceringsevent hos Mads Nørgaard, i forbindelse med hans designsamarbejde med Freya Dalsjø. De to er virkelig et godt match mellem noget klassisk, cool og kantet – og samarbejdet er endt ud i den sejeste badetøjskollektion, som kan købes her. Et lille fun fact: Faktisk, så er kampagnebillederne (som bl.a. hænger i butikkens vinduer) med smukke Luna som model, skudt i min lejlighed!

*Skovtur ved Bakken

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YELLOW SUNGLASSES