I MIT ROMANTISKE HJØRNE

BOLIG-INSPIRATION HOS HOUZZ

houzz

Jeg glæder mig enormt meget til i morgen – der får jeg nemlig en masse dejlige damer på besøg, i forbindelse med et event, jeg afholder i samarbejde med Houzz. I husker måske den room tour, der for et par måneder siden blevet lavet med min lejlighed? (Ellers kan denne læses, eller genlæses, her!) – og det var faktisk første gang, jeg selv blev opmærksom på sitet… I anledning af eventet, tænkte jeg, at I måske også var interesseret i at høre om Houzz:

Houzz er en online platform med inspiration til indretning, design og arkitektur – med over 10 millioner inspirerende billeder af smukke huse, lejligheder og møbler, som man let kan gemme i moodboards, dele med andre, eller bruge som inspiration i eget hjem. Houzz indeholder desuden også spændende artikler og boligreportager – og sidst, men ikke mindst, kan man købe møbler og indretningsgenstande direkte fra verdens bedste brands. Ret smart, ikke?

Da min veninde og jeg var ude og spise morgenmad i går, talte vi om, at det egentlig var spøjst, at vi ikke havde kendt siden før, for der er virkelig meget inspiration at hente, og al inspirationen er opdelt i kategorier, således at man let kan navigere rundt!

Ovenstående billeder er mine personlige favoritter! Advarsel: Det er virkelig en tidsrøver. Jeg blev ret besat, da jeg sad og lavede dette indlæg, he he. Jeg har endda været inde og dele flere (og nyere) billeder fra min lejlighed – se dem her.

2 comments

  • Julie

    Tak for tippet.Det er min nye yndlings side :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Knudsen

    Det er sjovt, jeg kom faktisk lige til at tænke på dig i boligsammenhæng, da jeg læste dette indlæg; http://therustyhome.dk/2016/04/27/new-love-japansk-sengestel/ på rustyhome. Jeg husker nemlig, hvordan du tidligere har skrevet om, hvordan du bare “hader” sengen, fordi den ikke rigtigt fryder øjet! Jeg faldt bare over denne seng som er lidt smukkere at se på end en normal seng! Det er måske en masse vrøvl egentlig, men i en lang tankerække kom jeg til at tænke på, at jeg glæder mig vildt til at se, hvordan du ender med at løse “grim seng” udfordringen !!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MIT ROMANTISKE HJØRNE