5 TING, JEG HADER VED MIG SELV (OG HELST IKKE INDRØMMER)

ÅRETS BEDSTE KØB

computer

Min MacBook Pro havde efterhånden rundet de fire år, og jeg trængte genvaldigt til en udskiftning. Teknologi er en hurtig ting, og aktualiteten er så åndssvagt kort – derfor var min MacBook allerede nærmest forældet. Jeg har tænkt meget og længe på et alternativ, da jeg egentlig havde brug for en computer, jeg kunne have med på farten, men endte, efter megen research og snak med kyndigt Apple personale, med en iMac, altså, en stationær computer, på hele 27″ og med overdrevet meget plads. Computeren her har på mange måder været et drømmejob længe, og kommer forhåbentligvis til at forbedre min fremtidige arbejdssituation genvalgt.

Min gamle MacBook Pro fungerer stadigvæk, og vil fungere som “med på farten”-computer fremover, men jeg satser stærkt på også at investere i en ny, bærbar computer i fremtiden – måske en MacBook Air 11″? Nu har jeg i hvert fald verdens bedste udgangspunkt for at elske at arbejde!

Apropos et godt køb – så har jeg netop tilføjet en hulens masse nyt til min salgsblog og sænket priserne på resten. Der vil komme mere på salgsbloggen løbende over weekenden og i starten af næste uge. Se salgsbloggen her!

8 comments

 • Kristina

  Jeg har både en 27″ tommer iMac og en MacBook Air 11″ og de er perfekte! En stor overskuelig computer til derhjemme og en praktisk lille computer som kan være i min taske på farten. MacBook Air 11″ kan være i en Balenciaga City BTW 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH – hvor er den smuk Marie!

  Jeg har en MacBook Air 11 og elsker den. Den er super let, ultra elegant og har den helt perfekte størrelse efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lækkert med en iMac!
  Jeg har selv den MacBook, der bare hedder “MacBook”. Tag den med i overvejelserne når du skifter din MacBook Pro ud. Den er lige så tynd og let (hvis ikke både tyndere og lettere) end Air og så er den 12″, hvilket jeg synes er så rart. Synes 11″ var lidt for småt, men ville gerne have noget ikke nær så tungt som Pro’en.
  Bare lige en lille anbefaling ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det var egentlig dén, jeg ville have købt – men personalet anbefalede mig at lade være, fordi jeg bruger photoshop – og den åbenbart ikke kan trække tunge programmer! men den er smuk – og smart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JSR

  Hej Marie,
  Er det eventuelt muligt at prøve dine Gucci loafers?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det tilbyder jeg desværre ikke – men de er en almindelig 36,5 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JSR

   Okay, så springer jeg (desværre) over.
   Sig endelig til om du skulle ændre mening.
   God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING, JEG HADER VED MIG SELV (OG HELST IKKE INDRØMMER)