BLACK & YELLOW

5 TING, JEG HADER VED MIG SELV (OG HELST IKKE INDRØMMER)

Listen her kommer hurtigt til at virke som en slags dødssynder, og jeg sælger godt nok ikke mig selv sæææærlig godt – men i virkeligheden er jeg også et menneske (say what!), der rummer godt og dårligt – og indlægget her er altså med fokus på mine mindre flatterende sider:

1. GRÅDIGHED. Jeg VIL ikke dele mine jordbær. Punktum. Jeg kan sagtens lade som om, at jeg er den gavmilde dele-type, men det er jeg vitterligt ikke. Jordbær er her desuden bare et billede på de ting i livet, jeg elsker højst: Jeg har ligeledes altid haft det enormt anstrengt med f.eks. at skulle låne mit tøj ud til veninder, fordi jeg er stensikker på, at de ikke vil passe lige så godt på det, som jeg selv.

2. UTÅLMODIGHED. Jeg hader at stå i kø. Jeg kan blive arrig, temperamentsfuld og den dårligste udgave af mig selv, når der står 5 mennesker i kø foran mig i Netto. Desuden passer det altid med, at min telefon løber tør for strøm på nøjagtig samme tidspunkt, så jeg vitterligt ikke kan lave andet end at vente.

3. FØLSOMHED. Lige så meget, jeg elsker mine stærke og store følelser, lige så meget hader jeg dem. Jeg har en tendens til at blive overdramatisk, vred og såret over småting, at lade alt handle om følelser – og at koble følelser sammen med ting og handlinger: F.eks. betyder dét, at Philip har undladt af støvsuge, ikke, at han elsker mig mindre. “Det gode hjerte” gør også, at jeg sommetider kommer til at træffe irationelle beslutninger på egne vegne og derved sætte mig selv i klemme, fordi jeg er bange for at træde andre over tæerne.

4. FORFÆNGELIGHED. Det er klart blevet bedre med årene, og spiller på mange måder sammen med selvaccept for mig. Alligevel vil jeg meget nødig ud af døren uden at have set mig i spejlet først, og går generelt (lidt for meget) op i udseende og fremtoning.

5. TEMPERAMENT. Tæt forbundet med følelserne – og med passion som den positive del af ordets betydning. Jeg er passioneret og temperamentsfuld, og jeg kan derfor flippe ud over småting, og føle en vrede stige op i mig ved diskussioner, eller hvis jeg bliver sagt imod.

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK & YELLOW