SES VI TIL LOPPEMARKED PÅ SØNDAG?

3 STEDER, DU SKAL SPISE I KØBENHAVN

WHERETOEAT

…hvis du altså ikke allerede har gjort det! Jeg er faktisk personligt temmelig dårlig til at få prøvet nye steder af, hvis det ikke lige er fordi, én af mine veninder anbefaler mig noget konkret, og jeg tænkte, at indlægget her måske kunne gøre det ud fra samme idé hos jer. Tre steder, jeg elsker at spise i København er nemlig ovenstående

1. CONDESA – Condesa er både et ideelt sted at få sine drinks eller øl en torsdag, fredag eller lørdag nat – men altså også for spisning! Menuen er mexikansk og temmelig autentisk – med lækre, spicy retter og et helt vildt godt menukort. Atmosfæren er boblende og genial som “opvarmning” – og så er deres tacos lige i skabet! Tip: Reserver bord forinden ankomst.
Adresse: Ved Stranden 18, København K

2. MØLLERS – Mit fortrukne morgenmadssted, særlig med tømmermænd! Viben er hyggelig Her kan man selv bestemme sin brunch ud fra et menukort med alverdens gode sager, og jeg elsker særligt deres røræg, bacon og krydrede pølser. Tip: Bestil få ting af gangen, og suppler herefter med mere, hvis sulten melder sig. Ellers kan man hurtigt få bestilt for meget!
Adresse: Nørrebrogade 160, København N

3. PS BAR – Også et sted, der er velegnet inden en bytur, men som jeg særligt elsker ved frokosttid! Jeg er særligt vild med de mange, små retter – og her er friterede blæksprutter, bønnerne og den lynstegte tun totalt favoritter! Tip: Hvis vejret er til det, så sæt jer såvidt muligt udendørs – her er stemningen bedst, og man sidder perfekt i solen.
Adresse: Pilestræde 12A, København K

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SES VI TIL LOPPEMARKED PÅ SØNDAG?