JANE KØNIG GIVEAWAY - WIN THE V BRACELET

2 FILM, DU SKAL SE I BIOGRAFEN

Det sidste stykke tid har jeg været i biografen to gange – og begge film var oplevelser værd at anbefale, og på hver sin måde ganske fantastiske:

NEON DEMON: En film, jeg havde glædet mig utrolig meget til at se, fordi jeg elsker de universer, instruktør Nicolas Winding Refn formår at skabe. Historien er på mange måde simpel; ung, smuk pige tager til storbyen for at blive model, men filmen er så meget mere end dét. Filmen har en smuk, dragende og kunstnerisk æstetik, og så behandler filmen, det ellers temmelig uddebatterede emne, skønhed, på en kontroversiel og nytænkende måde. Så snart, man accepterer filmens præmis, lader man sig drage ind i fortællingen, og overraskes konstant af den overnaturlige perfektion.

BE BEFORE YOU: Jeg havde hørt både godt og dårligt om denne film, men traileren fortalte mig, at jeg simpelt hen måtte se den! Man følger den karismatiske og energiske Louisa Clark, som får job som assistent hos en handicappet mand, og genopdager sig selv. Louisa er spillet af Game Of Thrones stjernen Emilia Clarke, der virkelig spiller overbevisende og rørende. Man forelsker sig fuldstændig i hendes gåpåmod og glæde, og hele filmen igennem føler man gennem karakteren: Det er sjædent, jeg græder SÅ meget til en film – både af glæde og sorg.

2 comments

  • SLCWB

    Jeg var inde og se »Me before you« – faktisk alene. Hold nu op, hvor er det en fuldstændig fantastisk og betagende film. Den er absolut det hele værd! Ufatteligt rørende—

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var inde med min forlovede sidst i maj og se Warcraft – den var også god hvis man er til sådan noget :-) Ellers skal vi ind og se TMNT – out of the shadows her i næste månede. Jeg havde overvejet Me before you men jeg er stadig ikke sikker på om den er det værd.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG GIVEAWAY - WIN THE V BRACELET