GET INSPIRED BY THROUGH TIME

VIND MIN BOG

Untitled-1

SPONSORERET LINK: MARIE JEDIG NU 200 180kr.

NU er det efterhånden ved at være en måned siden udgivelsen af min bog NU – en meget personlig selvbiografisk stilguide – og jeg synes derfor, at det er på tide at forkæle jer en smule. Jeg udlover nemlig tre eksemplarer af min bog; ét her på bloggen, ét på Facebook, og ét eksemplar på Instagram. For at deltage, skal du smide en kommentar til dette indlæg med en lille beskrivelse af, hvorfor du følger med her på bloggen, og hvor længe, du har været læser. Vinderen findes og annonceres D. 1! Held og lykke.

…Og så vil jeg også lige tippe til, at Saxo forhandler bogen til særpris på kun 180kr., så skynd jer forbi og køb den til dig selv eller som værtindegave. Endvidere vil jeg fortsat bede om jeres hjælp med at sprede ordet omkring bogen – så hvis du har et eksempler liggende, ville jeg blive ovenud lykkelig, hvis den røg på de sociale medier med tag til mig. På forhånd tak – og særligt tak til de af jer, der allerede har hjulpet mig!

PS. Tegningen får man faktisk med, når man køber bogen – som en ekstra, lille gave!

70 comments

 • Astrid

  Hej Marie
  Har du fundet vinderen af denne konkurrence? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Vinderene er blevet kontaktet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har fulgt med i rigtig mange år, og det er vildt hvilken udvikling du har været i gennem! Jeg synes det er hyggeligt at følge med og din stil er unik og virkelig inspirerende! Jeg følger også med på din instagram, for at komme lidt tættere på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Jeg har været med siden dengang du havde kort hår og til nu. Jeg faldt rigtigt for bloggen dengang “blackster” blev gjort til et begreb og synes du havde den vildeste stil i blog land. Nu hvor dit tøjvalg er blevet mere blandet, farvemæssigt og stilmæssigt, ligesom min egen også er, så synes jeg også du inspirere utroligt meget. Derudover synes jeg det er fedt at følge med i det mere personlige på fx snapchat hvor man ser dig bag scenen :)
  Venlig hilsen
  Hende som helt sikkert bliver ved med at følge så længe bloggen eksistere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg begyndte at følge med på din blog i forbindelse med at du var på Ærø pga. Sophus, eftersom at jeg selv er “Ærøbo”. Den gang synes jeg at det var ret fame, at hende den vildekanin var på øen :-)Nu bor jeg ikke længere på Ærø, men at læse din blog, har jeg ikke givet slip på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nørgaard

  Jeg har fulgt bloggen siden du boede i Næstved med Kasper, alt dit tøj var sort og de fleste billeder sort/hvide. Tror jeg begyndte at læse med på et tidspunkt, hvor dit hår var meget, megt kort og din naturlige hårfarve, så vidt jeg husker. Jeg læser med, fordi jeg synes, du har en fed stil og tør lidt mere end de fleste. Du skriver fedt og forstår at balancere det personlige og det modemæssige super godt! Derudover har jeg bare læst med så lang tid, at jeg lidt føler, jeg ville mangle noget, hvis jeg ikke gjorde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie p

  jeg har fulgt med siden den gang du bloggede med lærke og grunden til at jeg stadig læser med er din lækre skrivestil og skønne personlighed :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har fulgt med i et års tid, da jeg er vild med din stil og finder din blog sindssygt inspirerende, især når jeg har tøjkrise, selvom jeg ikke helt har råd til at gå i samme mærker som dig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg tror egentligt jeg har fulgt med sådan on/off siden du havde en lejlighed i Næstved(?) jeg fandt dig i hvert fald igennem din lejlighedstour, og så opdagede jeg din helt fantastiske stil og væsen, og har fulgt trofast med lige siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har fulgt med lidt on-og-off i et par år, tror jeg, men nu følger jeg dig fast på Bloglovin’. Vores stil minder slet ikke om hinanden, og jeg markerer ofte dine outfitsposts og collager uden at læse dem, men din blog indeholder så meget mere, som jeg nyder at læse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med i 3-4 år nu, lige siden du var en vild kanin! Det har været spændende at følge din livs og stil mæssige rejse, og vil formegentligt blive hængende lige indtil du selv siger stop :) Jeg ville elske at bladre i din fine bog, og tillykke med den forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Skøn præmie!
  Jeg tror, jeg har læst med omkring et års tid og synes bare, du er vanvittig inspirerende og har den fedeste stil. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har fulgt dig så længe, at jeg faktisk ikke kan huske helt præcis hvornår! Der var helt fra dengang, hvor du havde kort hår 😳 jeg har fulgt dig i alle de år, fordi du skiller dig ud fra andre bloggere, altid poster inspirerende billeder og tekster og alt hvad du gør, er gennemført (undtagen personlig træning 😜😂). Du er et stilikon og meget velovervejet 🙏🏻👏🏻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med i et lille aars tid. Jeg synes sproget herinde er rigtig fint og saa er jeg vild isaer vild med dine ‘Get Inspired’ indlaeg og outfitcollager. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anca

  Hej Marie
  Jeg har fulgt med i næsten 2 år nu, og faldt faktisk over din blog ved en tilfældighed.
  Jeg blev fanget helt fra starten, da du har en helt unik måde at fremvise og udtrykke dit syn på mode. Det er altid enormt inspirerende, og også spændende at du deler din hverdag med os.
  Du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Jeg synes, at bloggen er en inspiration på flere måder, både billeder generelt, men også din stil. Jeg har egentlig selv en ret anderledes stil, men jeg synes stadig at det er spændende at følge med. Tror jeg har fulgt med i tre år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Marie

  Jeg har fulgt med i omkring 5 år. Og en af grundene til, at jeg stadig følger med er, at det er svært at give slip. Det lyder måske latterligt. Men det ville være mærkeligt pludselig ikke at følge med “i dit liv” længere. Og så elsker jeg, at din indlæg ikke er 4 A4 sider lange – det er let og overskueligt at læse. Og så elsker jeg blandingen af det personlige og mode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har de sidste 4 år været helt vild med dine inspirerende indlæg, der giver en lyst til at sælge alt hvad man ejer, for at få råd til din nye taske!
  Jeg er vild med dit univers og dine forskellige typer indlæg her på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg har fulgt med i 4-5 år. I starten fordi jeg på daværende tidspunkt også selv kun gik i sort tøj, og derfor hentede kæmpe inspiration. Jeg blev ældre og mere spraglet – og det gjorde du jo også, så derfor henter jeg fortsat inspiration til looks og ikke mindst drømme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla R.

  Jeg følger med fordi jeg holder meget af din måde at skrive på. Det er flydende, poetisk og kreativt. Jeg skulle engang skrive en stil, hvor jeg inden jeg gik i gang læste en hel masse indlæg på din blog, for derpå prøve at skrive min opgave i samme stil. Jeg fik 12 og en kommentar om at jeg havde et interessant litterært sprog, som var en fornøjelse af læse. Faktisk har vi meget forskellig stil, og efterhånden er det sjældent at jeg kan se mig selv i dine outfits, men alligevel holder jeg ved. For Jeg kan fortsat se mig selv i dig som person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg synes bloggen er super inspirerende :) Jeg har fulgt med nogle år, kan ikke huske hvor længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda A

  Efter hvad jeg har kunne regne mig frem til, har jeg efterhånden fuldt med her på bloggen i fire år, og du var faktisk én af de første bloggere jeg opdagede da jeg blev bloglæser i sin tid :-)

  Grunden til at jeg begynde at følge – og stadig følger – din blog, er at jeg synes du er en helt kaliber for sig, når det handler om at blive opdateret på de nyeste tendenser i modebilledet. Med en tur forbi din blog, føler jeg mig altid lidt foran rent modemæssigt. Med tiden er det dog i høj grad også dine indretningsindlæg, der trækker i mig: din stil er helt unik, og nærmest kunstnerisk, og det er dét der får mig til at vende tilbage gang på gang.

  De bedste hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda A

  Jeg har efterhånden fulgt din blog i en fire års tid (efter hvad jeg har kunne regne mig frem til, haha), og din blog var faktisk én af de første jeg opdagede, da jeg begynde at være bloglæser (:

  Den primære grund til at jeg begynde at følge din blog – og stadig følger den – er, at jeg gerne vil opdateres på de nyeste tendenser indenfor mode. Her synes jeg virkelig du er en kaliber for sig, og efter et smut forbi din blog, føler jeg mig altid et skridt foran rent tendens-mæssigt. Senere, efter du er flyttet i din nye lejlighed, har jeg også brugt din blog til at blive inspireret ift. indretning. Jeg kan godt lide at din stil (både mode- og indretningsmæssigt) er meget vovet og nærmest kunstnerisk, og det er nok dét jeg er faldet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg startede med at følge med på bloggen, da jeg gik på efterskole, hvilket vil sige at det er 4 år siden – og har fulgt fast med lige siden. Jeg startede egentlig med at følge bloggen helt random, men er siden blevet ret begejstret for denne blog. Så grunden til, at jeg stadig følger med er, at jeg altid bliver inspireret af dit univers (og en lille smule misundelig, når du flasher dine fine dansk design klassikere!!), og så synes jeg bare du virker til at være super ydmyg i forhold til din karriere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ausa

  Jeg har fulgt med on and off i mange mange år efterhånden og komme meget ofte forbi for tiden. Jeg kan godt lide din umiddelbarhed og ærlighed og at du som en af de få, stadig holder fast i at være en personlig modeblog. Du virker varm, sød og rar – og så har du en fin æstetisk stil, både mode- og interiørmæssigt som jeg godt kan lide. Det er mig et mysterium hvordan du kan være på min alder og stadig have råd til Celine sko og Chanel tasker samt designklassikere til dit hjem, det er også det, der gør dig lidt spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg har ikke fulgt med længe ca. 6 måneder tror jeg, men fik anbefalet din blog og har hængt ved siden.. Elsker at læse med og føler jo længere man læser med at man nærmest kender personen, i det her tilfælde dig. Og så er det meget interessant at følge med i en der lever et andet liv end det jeg selv lever.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie bay

  jeg kan ikke huske, hvornår jeg begyndte at følge dig, men det er tilbage til tiden, hvor sort var størstprioriteret og tatoveringerne mange. jeg elsker, og elskede!!!, din stil, og er trofast følger af din blog. jeg går selv utrolig meget op i tøj, og du er en stor inspiration. derudover ville det da være alt for lækkert, hvis jeg lige fik mig en lille ekstra fødselsdagsgave, da jeg fylder år i juni ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Har kendt til din blog i mange år, men er først nu for alvor blevet fast læser. Jeg følger normalt ikke blogs, men føler du inspirere min hverdag og giver den et eller andet ekstra! Er efterhånden blevet ret stor fan af din minimalistiske bolig-indret – virkelig lækkert(kunne forstille mig en sådan indrette lejlighed i fremtiden)! Generelt set er din blog bare skøn og skiller sig ud fra mængden, hvilket gør den endnu bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hej Marie :)

  Jeg har fulgt med i 3 års tid, må det efterhånden være! Jeg følger primært din blog fordi jeg synes du har et modigt og quirky twist i din stil, som jeg finder enormt inspirerende! Der ud over følger jeg også din blog fordi jeg godt kan lide at følge med i den mere personlige del af dit univers – som jeg håber at kunne udforske yderligere i din bog!
  Krydser fingre:) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kære Marie
  Jeg har fulgt med i omkring 4 år, men har læst alle dine indlæg helt tilbage fra begyndelsen. Det samme har jeg gjort med Lærkes blog + et par stykker af dine veninder. Derfor ‘føler’ jeg nærmest, at jeg kender dig, din familie og din omgangskreds, og derfor er udtrykket “en virtuel veninde”, som du brugte i forbindelse med en artikel for nylig, ganske passende! Ud over at følge med i dit æstetiske univers, der altid er på forkant, elsker jeg også at læse dine personlige indlæg og at se på billeder af dig (haha, creepy?). Du er bare SÅ smuk og har et udseende, jeg virkelig misunder. KH en anden Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har fulgt med i mange år nu! Helt fra før du fandt på Blackster :D Dengang gik jeg også kun i sort tøj, så jeg følte jeg kunne relatere rigtig meget til dig. Jeg følger med pga. din fede stil, boligindretning og personlighed. Du er en inspiration i dig selv, og jeg nyder at følge med. Og det bliver jeg helt sikkert ved med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har fulgt med i 3 års tid efterhånden, fordi din blog er rigtig alsidig. Du formår at vægte personlige og professionelle indlæg lige – og så har du bare pisse god smag hvad angår stort set alt :)
  Tillykke med bogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har fulgt med siden slutningen af 8. klasse, så det må være 4 år. Dengang var det det sorte univers som fangede mig. En stil der virkede alt for cool til at jeg selv kunne med, men kunne alligevel være med på bloggen og drømme om at være ligeså cool som hende Marie fra Vilde Kaniner eller en af de andre Næstved bloggere. I dag læser jeg ikke alle indlæg, som jeg gjorde dengang, men finder meget inspiration i dit univers, når jeg kigger forbi. Nu er det ligeså meget for indretningsinspiration, som for tøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mei

  Jeg har fulgt med i et par år nu, fordi jeg finder dine indlæg og outfits inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg har fulgt med lige så længe jeg har læst blogs, hvilket snart må være i over 2 år. Læser blogs for at få inspiration hvad angår stil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O.

  Jeg har fulgt dig siden Næstved-tiden, hvor du tog billeder ude på dit altan, som altid var i sort/hvid. Jeg føler efterhånden du er min veninde, sådan en slags virtuel veninde. <3 Tak for al den inspiration du har kastet af dig. Jeg læser alle dine nye indlæg via Bloglovin uanset emne eller kategori, egentlig kun fordi det er dig – ligegyldigt hvad du skriver om så kan man mærke din personlighed i dine ord. Engang var det meget på grund af din stil at jeg læste din blog, altså for at blive inspireret modemæssigt. Men idag er det jo egentlig meget mere end det. Jeg følger dig, fordi det er DIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har fulgt lige siden en veninde i 1.g viste mig din blog, der dengang hed vildekaniner, og var noget min veninde og jeg brugte måske lidt for meget tid på i timerne ;). Det er 4 år siden nu, og jeg følger stadigvæk lige så trofast med! Det der fangede mig dengang, og stadigvæk gør er flere ting. Blandt andet din måde at kombinere vintage fund og nyere tøj så det ender op i en større enhed. En anden ting er den måde din personlighed skinner igennem på din blog, der på en eller anden måde, får en til at føle man er veninder med dig.Jeg vil virkelig gerne vinde den her bog, da jeg både tror det ville være en god coffee-table-book, men også en god måde at lære dig og din stil endnu bedre at kende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Overgaard

  Jeg har fulgt din blog siden jeg selv var rigtig lille, altså siden dengang du kun gik i sort tøj, boede i Næstved og var kærester med en i hæren.. Måske siden slutningen af 2011? Dengang var det fordi jeg aldrig selv turde eksperimentere med mit tøj eller have den stil du havde, for ja, jeg var et barn ;) Så jeg nøjedes med at kigge på folk der gjorde det.
  Udover i dag at bruge din blog som en kilde til hvad der er moderne eller trendy, læser jeg netop din blog fordi der ofte er personlige indlæg, og de er mine yndlings!
  Hilsen Amalie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har læst med i snart fire år – som tiden går! Jeg følger med, fordi jeg bliver meget inspireret af dine indlæg og så synes jeg, det er fedt at følge med i din stil og dine køb, som er meget anderledes, end hvad jeg selv iklæder mig. Samtidig kan jeg også godt lide, at vi somme tider får lov at få et kig med hos den mere personlige side af dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har fulgt din blog i tre-fire år nu, hvis ikke længere! Egentlig faldt jeg over den ved et tilfælde, men du fangede mig rimelig meget med det samme, og til trods for pauser, bliver jeg nødt til at kigge med en gang i mellem, da det føles som at følge en gammel veninde :-) Det har været sjovt for mig at se, hvordan din popularitet stødt er steget de senere par år, og jeg gad smadder godt vinde din bog, og få et kig med bag kulisserne. Godt arbejde, Marie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med i godt og vel 2 år .. tror jeg. Du boede i den anden lejlighed, var kærester med Sophus og dit liv var en del anderledes. Noget der ikke har ændret sig er dine stilistiske evner, din kreativitet og dit fine univers. Du er sej og det er derfor jeg følger dig. Dine billeder er inspirerende og smukke til et ualmindeligt stort UG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Jeg har fulgt din blog siden 2013, hvor dine outfits stadig var stærkt domineret af farven sort.

  Jeg følger egentligt med af flere grunde. Først og fremmest, fordi jeg synes du har et rigtigt godt øje for trends og hvordan man kan anvende dem på sin egen måde – og ikke bare på den samme måde som ALLE ANDRE på gaden bruger det på. Din stil matcher og min egen, hvilket er vigtigt for mig, når jeg følger modebloggere. Og så elsker jeg dit layout og det faktum, at man kan se, at du bruger tid på det – det får min nogle gange til at glemme at jeg ikke sidder og kigger i et blad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har fulgt med på bloggen i flere år nu, og finder særligt din boligindretning meget inspirerende. Desuden skinner din unikke personlighed igennem ved samtlige indlæg, hvilket giver bloggen en rød tråd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Din blog var en af de første jeg startede med at følge, og jeg har hængt ved siden. Jeg følger med fordi jeg er vild med din stil, og særligt den udvikling den har gennemgået siden jeg startede at følge med og til nu. Jeg får masser af inspiration til min egen stil fra din.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg følger med, fordi jeg syntes du er så mega inspirerende og nede på jorden. Jeg har vel fulgt med i godt og vel 4 år efterhånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg har fuldt med på bloggen i 5 år, hvor blogge dengang hed Vildekaniner.
  Jeg kan godt lide din blog fordi, den er så ren, den er så meget dig og dermed også så unik.
  Du har både inspireret og fascineret mig. Din stil har altid været inspirerende, netop fordi den har været så meget dig. Det det der fascinere mig ved dig, det er at Intet har fået lov til, at stoppe dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg følger med, fordi din gennemførte stil og blogunivers er super inspirerende, og fordi jeg har fulgt med i mange år efterhånden! Lige siden jeg opdagede blog-fænomenet i 2012

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg har fuldt med lige siden starten. Lige siden kort hår, sorte store hættetrøjer med Minnie Mouse, og lejligheden i Næstved med Kasper.
  Udover din upåklagelige professionelle tilgang til blogging, så elsker jeg at følge med i den udvikling du har taget gennem de mange år. Synes det er spændende at følge med i hvordan du udvikler dig, både med hensyn til stil, bolig, kærligheds- og familieforhold.
  Faktisk var det din blog der fik mig igang med helle bloggeruniverset, og bloglæsningen – så det skal du have tak for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  uha jeg har jo fulgt med i mange år. Jeg har fulgt dig siden jeg begyndte at følge blogs så det må efterhånden være hvert fald 3 år – måske mere. Jeg følger dig fordi jeg synes at du er et godt forbillede for unge piger og fordi jeg synes du bidrager med noget nyt til hele blog verden her i DK og det er jeg helt vild med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du var den første blogger, jeg begyndte at følge på Bloglovin for fem år siden (dengang hed bloggen Vilde Kaniner), men har “kun” fulgt dig på Instagram i cikra to år – jeg var ikke så hurtig til at få det heller. Jeg elsker at følge med både her, på Bloggen og på Facebook, da din stil og personlighed inspirerer mig ufattelig meget. Jeg elsker din stilmæssige udvikling, som er gået fra all-black-outfits til nu nogle noget mere farverige og legende outfits. Jeg har altid selv elsket farver, men blev stadig inspireret af din stil, da du gik i all-black – ikke nødvendigvis af farverne men derimod mere din sammensætning af feminine og lidt mere “drengede” pieces.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Følger din blog primært fordi jeg synes du er smader god til at lave sjove og inspirerende indlæg! Dette skyldtes dine fangende og perfekte beskrivelser til dine billeder, og din sjove (udfra dine indlæg) personlighed. Elsker at du kan få noget budget venligt tøj, til at ligne en million. Jeg har læst blogs siden jeg var 16 år (er nu 18 år), og du var en af de første jeg blev fast læser af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg har været læser på bloggen i cirka 2 år. Bloggen fanger min opmærksomhed og gør mig til fast læser, fordi din stil er så anderledes og “ekstrem” og det syntes jeg er mega fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har været med helt siden du var korthåret og boede i Næstved :) er stadig med fordi jeg elsker din stik også selvom den har udviklet sig i løbet af årene! Jeg synes faktisk bare det bliver bedre og bedre med tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg har fulgt med i ca. 3 år, og fulgt din udvikling, stilskift, opture og nedture. Din blog er min yndlings, fordi du giver dine læsere så meget af dig selv, og man føler næsten at man kender dig personligt. Jeg ønsker mig virkelig meget din bog, for at få et ENDNU bedre indblik i dit univers- samt for at finde ud af, hvad ‘nu’ betyder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt med, men jeg ved hvorfor jeg følger med. Jeg synes du er vildt inspirerede fordi du bare gør det. Du er helt dig selv og din stil er meget anderledes end de andre blogs jeg følger og jeg synes faktisk at du er en rigtig god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg følger med på bloggen fordi du bare inspirerer mig så meget – vi har overhovedet ikke samme stil, men det gør ikke inspirationen fra dig mindre. Derudover nyder jeg bare at følge med i dit liv og alt det du opnår!

  Puha, kan ikke huske sådan i år, men kan huske at du havde en kæreste der utrolig godt kunne lide når du havde dine Christian Louboutin stilletter på, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Juel

  Jeg tror snart jeg har været fast læser i 3 år, hvis ikke mere, og jeg må sige at jeg altid har været helt vild med din blog. Din stil er ekstremt inspirerende og jeg elsker hvordan du skiller dig ud, på den måde hvor man tænker “wauw, hvor er hun cool. Gid jeg kunne rocke det outfit” Samtid virker du som en rigtig skøn kvinde, med en fed personlighed og derfor er jeg blevet helt betaget af din blog. Simpelthen fordi jeg synes du er skøn, pisse dygtig og utroligt inspirerende. Du er for sej Marie! Keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg har fulgt med næsten fra dag 1, da du startede Vilde Kaniner – og jeg tror, det dengang startede fordi jeg skulle skrive en blog som en skriftlig aflevering, og manglede inspiration. Jeg blev enormt fænget af din æstetiske tilgang til måden at lave blog på, og fandt dine – dengang kortere – tekststykker finurlige og enormt godt formuleret. Siden har jeg fulgt dig trofast, fordi du aldrig har befundet dig på ét sted i lang tid ad gangen: både stilmæssigt og blogmæssigt. Du har udviklet dig meget, og været vidt omkring i din egen søgen efter en stil begge steder, som du følte dig mest tilpas ved – og jeg synes stadig den dag i dag, at det er så spændende at følge din udvikling på alle områder og se, hvordan dit liv formes efter de valg, du tager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg følger med, fordi du inspirerer mig rigtig meget, både med hensyn til påklædning osv, men især også din personlighed er enormt inspirerende for mig :)
  Jeg har fulgt med i en del år efterhånden. Jeg føler, at jeg har været med dig igennem en lang udvikling, og jeg er selv vokset med dig og blevet ældre på den “rejse”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Truelsen

  Jeg læser med på din blog fordi du inspirerer mig stilmæssigt! Selvom min stil ikke er som din, så fanger du mig alligevel.
  Jeg har læst med siden du var kærester med Kasper og ved Vilde kaniner, så et par år. Læser med dagligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Hej Marie,
  Jeg har været læser på din blog siden 2012, og har stort set læst alle dine indlæg, set dine gamle spørgerunde videoer på din Facebook samt Youtube. – og så har jeg faktisk også gjort rent i din lejlighed haha!
  Du er uden tvivl den bedste (ifølge mig) blogger. Man kan mærke dig i dine indlæg, og mærke hvor meget arbejde du ligger i det, hvilket er så fedt!
  Jeg vil SÅ gerne læse din bog, og har glædet mig siden du luftede, at det var én af dine store projekter for i år. Jeg håber meget på at vinde den! :)
  Knus Paula

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har fulgt med i omkring 3-4 år, tror jeg. ;)
  Jeg følger med på bloggen, fordi du har en spændende stil, og selvom jeg måske ikke ville turde hoppe i alle de outfits, du bærer, så er de med til at inspirere mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Ravn

  Jeg tror jeg har fulgt med i snart 2 år, elsker din stil. Jeg følger med fordi jeg ELSKER at lade mig inspirerer af menneskers forskelligheder.
  Har en del modebøger stående, og DIN bog ville bare passe sååååå godt ind sammen med de andre.
  mvh. Iben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dzenana Hadzic

  Hej Marie
  Jeg har fulgt med i din blog ret så længe efterhånden. Jeg kan ikke huske det præcise årstal, men der var ihverfald før du blev kærester med sophus :) jeg elsker at læse din blog, selvom vi stilmæssigt ikke har særlig meget tilfælles. Du er bare så gennemført, og du virker virkelig som et meget ærligt, åbent og tolerant menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie T

  Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ikke klar over, hvor længe jeg har fulgt din blok. Jeg startede med at følge med, da alle dine billeder var i sort/hvid, og hvor du var sammen med Kasper.

  Det har været utroligt spændende at følge med i din udvikling – både sprogligt, stilmæssigt og generelt, hvad der sker i dit liv. Dine tekster har altid båret præg af høj kvalitet, hvilket er noget, jeg tidligere haft svært ved at finde ved andre bloggere. Selvom din stil er langt fra min, nyder jeg at følge med i dine køb og outfits og lader mig alligevel inspirere.
  Du står ved dine holdninger og formår at være tro til dig selv, hvilket er beundringsværdigt. Din blog er efterhånden blevet en fast del af min hverdag, og jeg føler, at jeg kender dig en smule efter de år. Jeg kunne slet ikke forestille mig at stoppe med at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg har nu fulgt med i mange år, lige siden du stadig boede i Næstved med en kæreste. Jeg har altid fundet din stil inspirerede, og sjovt nok har min egen stil udviklet sig i takt med din. Jeg gik selv klædt i meget sort, men nu består min garderobe næsten kun af farver! Så mon ikke du har haft en lille indflydelse på mig gennem årene ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har efterhånden fulgt med i mange år. Jeg husker, at især blognavnet “Vilde kaniner” fangede mig som det første. Det indeholdte et univers som interesserede mig og som jeg brugte megen tid på. Jeg er stadig enorm inspireret af dig og hele din “blogger-måde” – du er utrolig dygtig. Jeg ønsker derfor også at læse din bog og få dybere forståelse og indblik i din verden, som jeg finder så inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver Greger

  Jeg har fulgt med i et par år nu da jeg bliver inspireret rigtig meget af både din tøjstil men også din måde at tage billeder på jeg ser på en måde ret meget op til dig og derfor ville jeg rigtig gerne være vinder af din nye bog da jeg heller ikke har fået købt den i nu men ja det ligger da i tankerne men jeg håber rigtig meget at det ender med at blive mig 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger lidt med her på bloggen, fordi det for mig (som ikke er helt ung længere) er spændende “se” verden fra en ung kvindes perspektiv og også lidt fordi, du stammer fra Holme-Olstrup, hvor jeg selv bor – jeg kan godt huske dig som barn :-) Jeg har ikke fulgt bloggen så længe – blev først opmærksom på den i forbindelse med din bogudgivelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med bogen!
  Jeg har fulgt med i 5 år, vil jeg tro.
  Din blog er den eneste jeg trofast har fulgt i alle de år, da jeg har skiftet en del ud undervejs. Jeg følger dig fordi dine indlæg er enormt velskrevet, dine billeder er flotte og af god kvalitet, og din stil skiller sig ud fra andres. Derved kan jeg lettere blive inspireret af dig og tage nogle små elementer fra din stil med ind i min egen garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY THROUGH TIME