GET THE BEAUTY LOOK

TRACK SUIT FOR TOUGH DAYS

IMG_8299 copy

SPONSOREREDE LINKS: ADIDAS SWEATSHIRT || ADIDAS BUKSER

Begynder dagen 06.45 på en søndag, allerede en skidelækker start, spæner ned til toget, mens bunden på min pose indeholdende alverdens lækre stripperkostumer vælter ud op jorden. Samler disse op og stopper ned i min taske, der ingenlunde har kapacitet til at rumme SÅ meget stripperkluns på én gang. Når hen til paronen. Mit rejsekort er ugyldigt, og der er teknisk fejl på alle maskinerne. Yes. Køber billet på telefonen, og venter på toget. Toget kommer ikke. Jeg tjekker rejseplanen for at konstatere, at toget er aflyst. Fuck. Sådan noget kan man altså græde over.

Sådan nogle dage er det bare kun i orden at være iført afslappet tøj.

Den næste uge skal jeg øve musical hver eneste dag i rigtig, rigtig mange timer, op til vores premiere på torsdag i Næstved. Derfor har jeg netop investeret i dette ultrabløde tracksuit fra Adidas, til at vimse rundt i mellem prøverne. Det er egentlig til herrer, men jeg har bare valgt en str. XS, som passer perfekt. Hvis nogle er interesserede, kan der læses mere om forestillingen, og bestilles billetter lige her.

2 comments

  • Kris

    Kære Marie,
    Jeg tænkte i forbindelse med alt dit denim halløj der er sket på det sidste, om du kunne lokkes til at lave en guide til hvad der er forskel på, når man siger mon jeans, boyfriend jeans osv osv. Jeg kan ikke finde ud af hvilke jeans der hører under hvilken kategori. Fx 501’eren.. er den mom eller boyfriend? Hvad passer til ripped i bunden, går den til alle kropstyper, hvor skal den ripped kant gå, osv osv. Følger du mig? Farver af denim. Hvis lys skal på, hvad er den flot til… Nå, men jeg tænker bare at jeg (måske) ikek er den eneste der er faret vild i alt det denim der hersker. Ku være fedt hvis du gad <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE BEAUTY LOOK