SMUKKE SOMMERKJOLER PÅ BUDGET

THEIR DENIM FAVORITES

Jeg er personligt rigtig godt tilfreds med min denimkollektion for Storm & Marie, og særligt når jeg ser den stylet på andre, bliver jeg pavestolt og glad! Jeg har derfor spurgt nogle seje og dejlige damer, om de ville style deres favorititem i kollektionen:

carolineplummer

CAROLINE PLUMMER || 25 ÅR || NØRREBRO – KØBENHAVN || BLOGGER, STUDERER ENGELSK PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET OG ARBEJDER PÅ COMMUNITY MARKETING BUREAUET VERY

“Dette outfit er noget nær min forårsuniform; min sorte bomberjakke fra Nørgaard butikken og mine Converse platform sneakers. Hertil passer de seje jeans fra Storm & Marie x Marie Jedig kollektionen perfekt ind. Jeg er obsessed med denim med hvide stikninger og den mørke model med hvide stikninger bryder med de sorte toner i resten af outfittet og tilføjer en virkelig sej og eksklusiv detalje synes jeg. Derudover er jeg vild med vidden på benene og det faktum at de er en lille smule cropped – dét sammensat med den medium talje giver et perfect fit og en flot numse.” Køb jeansne her.

maiken

MAIKEN WINTHER || 37 ÅR || KØBENHAVN || BLOGGER OG STYLIST

“Den mørkeblå farve passer perfekt til min stribede Mads Nørgaard skjorte og et par hvide sneaks på solrige forårsdage. Jeg er vild med mørk denim for tiden og de vidde ben og de hvide stikninger gør dem her til favoritter.” Køb jeansne her.

mariemyrhøj

MARIE MYRHØJ || 24 ÅR || KØBENHAVN || BLOGGER

“Mit outfit er sammensat udfra den fine, lyseblå farve på nederdelen og så har jeg tilføjet en masse mønster, nu hvor nederdelen er så enkel. Jeg elsker at nederdelen er så basic, at jeg kan style den i alle mulige retninger og med alle farver og prints. Derudover appellerer midi-længden og A-formen til mit vintage-hjerte – næsten alle mine skørter har samme form og længde!” Køb nederdelen her.

anne

ANNE JOHANNSEN || 25 ÅR || BLOGGER OG FLOOR MANAGER I COS

“Disse bukser har nærmest ikke forladt min krop siden, at jeg første gang hoppede i dem. Jeg elsker faconen, som passer perfekt til, at der kan stikke en spids snude ud forneden og så er det nok de jeans, som jeg har ejet, som har været mest behagelige, da kvaliteten er en del blødere end ved mine andre jeans.” Køb jeansne her.

cille

CECILIE RUBINI || 3o ÅR || BLOGGER || GIFT MED MICHAEL, MOR TIL OTTO OG UMA

“Jeg faldt for nederdelen, da den er super anvendelig og fin på samme tid. Jeg valgte den i den mørke vask da den passer til det meste og nemt kan dresses både op og ned. Den går til strømpebukser og bare ben, til sneaks og støvler, og jeg kan både bruge den på legepladsen med mine unger, til arbejdrelaterede møder, og så kan jeg snildt smide et par hæle på og sippe gin i den også. Jeg understreger dens lidt legesyge facon med en stribet trøje fra Cos og gør den mere voksen med en Stella McCartney blazer fundet hos Gare Du Robe til en slik (en dyr slik, men billigere end oprindeligt).” Køb nederdelen her.

SILLE

SILLE SØRENSEN || 22 ÅR || BLOGGER OG JOURNALISTSTUDERENDE

“Jeg er vild med denne style, der med sit snit gør det muligt både at bruge den som en skjorte eller som en jakke, og den er smuk både åben og lukket. Her har jeg stylet den i et denim-i-denim look, der nærmest minder om et denim jakkesæt. Den hvide t-shirt bryder looket lidt, og mine høje Céline støvler giver en fin kontrast til det lidt maskuline sæt.” Køb jakken her.

Untitled-7

ANN-SOFIE KRAGH || 22 ÅR || BLOGGER & SALGSASSISTENT I ACNE STUDIOS

“Dette er et meget typisk outfit for mig, som jeg vil kunne bruge til hverdag, på arbejde og til festlige lejligheder med et par kitten heels. Jeg elsker at sammensætte jeans med en finere silkeskjorte, da dette skaber et virkelig velafbalanceret look, der altid fungerer for mig! Denne silkeskjorte fra Zara er snart fire år gammel, og er en klassiker i min garderobe. Mine yndlingsstøvler fra Acne Studios og et par cool solbriller fra Céline sætter prikken over i’et. Jeg er klar til at bevæge mig ud i solen og nyde dagen i verdens mest behagelige og seje jeans! Jeg er med tiden blevet mere og mere en ”jeans-pige”, og disse jeans er i min optik helt unikke! Jeg elsker de hvide stikninger, den løse pasform og den flotte, mørke vask, der går til alt i min garderobe. Derudover er disse jeans uden tvivl de mest behagelige par bukser jeg nogensinde har ejet!” Køb jeansne her.

1 comment

  • Jeg syntes virkelig at den her type blogindlæg er meget inspirerende! TAK!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SOMMERKJOLER PÅ BUDGET