ON/OFF INSTAGRAM LATELY

TAG EN SLAPPER MED TELMORE PLAY

Untitled-1

SPONSORERET INDHOLD: Hvis der er noget, jeg nyder, så er det er koble fra. Min hverdag og weekender er ofte pakket med arbejde, aftaler, møder og arrangementer som jeg absolut ikke ville være foruden – men en gang i mellem så elsker jeg at bure mig inde; enten med diverse serier jeg kan finde, eller med en masse god musik og bare slå min hjernen helt fra.

Hvis I har det på samme måde, så burde I allerede nu kende til Telmore, og hvis ikke, så kommer der lidt info her:

Telmore har nemlig lavet et virkelig smart mobilabonnement med fri underholdning: Det vil sige, at jeg både kan streame min ynglingsmusik, læse de bedste magasiner og se mine favoritserier – alt sammen samlet i ét abonnement. Smart, ikke?

Telmore Play indeholder både streaming tjenester som HBO Nordic, Telmore Musik og Mofibo. Det bedste af det hele er, at abonnementet kan køre på alle enheder. Jeg ser blandt andet rigtig meget HBO Nordic, og det er også her, mine ynglingserier ligger. Hvis I er interesseret, så er min nuværende (og kommende) top-3 af serier her. Det er uden tvivl sådanne serier, der skal ses iført det blødeste jogging tøj og med en skål popcorn under armen:

All time favorite: Sex & The City; en klassiker, I sikkert alle kender! Førhen havde jeg en kæmpe boks med alle sæsoner og afsnit, men at kunne streame online, er noget nær det smarteste nogensinde. Følg Carrie og venindernes tanker om kærlighed, sex og mode i New York.

Igangværende: Game of Thrones: Efterhånden lidt en klassiker for de fleste, men ikke desto mindre er jeg først lige blevet grebet, og har i sinde at se samtlige afsnit. Universet er bare så fangende – og jeg forstår virkelig godt fascinationen.

Næste skud: Når jeg har begivet mig gennem Game Of Thrones, har jeg tænkt mig at gå i krig med True Detective, som jeg kun har hørt godt om. Kan den anbefales?

Derudover som jeg har skrevet tidligere, så køber jeg de fleste bøger online, så jeg undgår at slæbe for meget. Telmore Play er derfor virkelig i min boldgade, da jeg ikke behøver at gå længere end hen til min nærmeste enhed og derfra kan jeg læse både bøger og magasiner lige fra hånden af! Alt i alt er jeg temmelig godt tilfreds med abonnementet, som I nok kan høre.

PICTURE CREDIT: STEFFEN BØGEHOLM CHRISTENSEN TIL MIN BOG “NU”

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON/OFF INSTAGRAM LATELY