ELLE STYLE AWARDS 2016

SAINT LAURENT BOOTS

saintlaurent

Da jeg spillede musical for et par uger siden, bar jeg et par lange støvler (disse) i rollen som Mimi i RENT, og efter dén oplevelse, besluttede jeg mig for at investere i et par lange støvler mere i sort, så de var lidt mere hversagsanvendelige. Jeg synes virkelig, at lange støvler er klædelige, også til lave piger, da de giver slanke og lange ben. Jeg vil kombinere støvlerne med korte nederdele og kjoler og bare ben, og med tykke strømpebukser til vinter.

Jeg valgte et helt klassisk par i skinnende læder fra Saint Laurent med den perfekte hælehøjde – og jeg kan mærke, at de bliver en ny garderobefavorit.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARDS 2016