DANISH BEAUTY AWARDS GALLA

RABBLE RABATKODE TIL STYLEPIT

stylepitrabble

1. LEVI’S || 2. RAY-BAN || 3. LACOSTE || 4. VAGABOND

SPONSORERET INDHOLD: For et par uger siden introducerede jeg jer til Rabble (se indlægget her), som er et dansk dealsite, hvor man kan finde gode rabatter, tilbud, rabatkoder og kampagner på alt fra rejser til tøj. Jeg bruger personligt enormt lang tid på at gennemsøge internettet for rabatkoder, inden jeg shopper online – så Rabble er totalt oplagt for mig at tjekke ud – hvilket også er grunden til, at jeg har tilføjet Rabble til min “Favoritlinje” i Safari. På dén måde er jeg sikret den bedste pris, når jeg shopper online!

Denne gang har jeg så en konkret nyhed til jer! Gennem Rabble har jeg nemlig fundet et par gode rabatkoder til Stylepit til jer – så nu er det altså tid til at shoppe lækkert kluns med rabat! Stylepit fører en hel masse seje danske og internationale brands, såsom Filippa K, Gardenia, Levi’s, Lacoste og mange, mange flerer. Der kan både købes tøj og kosmetik på shoppen, og så er der desuden også en herre- og børneafdeling. Se rabatkoderne til Stylepit her.

Solen titter frem, og har været rigtig gavmild mod det danske land i dag, så det er jo en oplagt mulighed for at få opdateret garderoben med nye sommerfavoritter, såsom badedragt, bikini, korte nederdele og tynde striktrøjer med besparelser.

Alle ovenstående styles er fundet hos Stylepit, og jeg er vild med det hele. Særligt poloen i den smarte, gule farve står højt på min ønskeliste. Har I en personlig favorit fra shoppen? Og hvor kan I bedst lide at shoppe online?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANISH BEAUTY AWARDS GALLA