IS NERDY THE NEW CHIC?

PRADA DREAMS

Untitled-1

1. PRADA || 2. PRADA || 3. PRADA

I Paris nåede jeg at forelske mig i ikke mindre end tre par Prada sko. Nu overvejer jeg så, hvilket par, jeg skal bestille hjem. Hvilket par kan I bedst lide? Jeg elsker den sølvfarvede kugle, men det første par er alligevel så klassisk, at de sikkert vil blive brugt hyppigst.

4 comments

 • Jeg er tosset med par nr 3, så dem i Hamburg og drømmer stadigvæk om dem. Jeg kunne snildt se dig rocke dem sammen med et par cut of jeans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  De nederste er klart flottest! Men par nummer 1… er de ikke ret meget magen til dem du sælger? Og hvorfor sælger du dem, hvis du har forelsket dig i et par der ligner dem så meget? Håber du nød din tur til Paris. KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, de her er i lak, med et andet spænde, og med en anden strop forest.
   Jeg nød Paris så meget, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det første par! Elsker den chunky hæl og det store spænd!

  http://hvi.sk/r/4uCQ

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IS NERDY THE NEW CHIC?