NICOLE VIENNA WATCHES

PARIS DAY 3: LOUVRE, TAKEAWAY & MATCHING SUNGLASSES

1

Endnu en dag i Paris med overskyet, halvgråt og alligevel lummert vejr – og Anne og jeg startede dagen med at vandre et stykke til Café de Floré, hvor vi spiste morgenmad. Vi delte en lækker omelet og jordbær med flødeskum, temmelig perfekt morgenmåltid. På vejen derhen kom vi forbi den fineste butik med de smukkeste interiør- og dekorationsgenstande – Galerie Canavèse – KLART et besøg værd!

2

Efter morgenmaden tog vi på Louvre og kiggede på smukke skulpturer i fantastiske omgivelser. Det er lidt en obligatorisk del af en tur til Paris – og så kommer man faktisk gratis ind, når man er under 25 og fra et EU-land. Ret sejt!

5

Efter Louvre tog vi mod Avenue Montaigne og kiggede i butikker. Vi spiste frokost på Ladurée – jeg fik omelet endnu engang, dog en lidt skuffende oplevelse – men Anne fik til gengæld tre af de lækreste miniburgere. Herefter fik vi en velfortjent jordbærtærte.

3

Jeg var iført mit vintage jakkesæt i beige, Comme Des Garcons T-shirt, Hermés sandaler og Louis Vuitton taske, hvilket passede det skiftende vejr godt.

6

Vi fik begge købt nogle fine ting – bl.a. venindesolbriller hos Loewe (spons link: disse), og så fik Anne shoppet ENDNU et par sko i Chanel. Jeg glæder mig til at vise jer solbrillerne in action – men det må blive på et senere tidspunkt – indtil videre kan I se dem her. Om aftenen var vi totalt udkørte, og besluttede os derfor for at købe thai takeaway og se film på hotelværelset. Alt i alt en enormt dejlig torsdag i Paris!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NICOLE VIENNA WATCHES