PARIS DAY 1: TRAVEL DAY

PARIS DAY 2: FOOD, SHOPPING, RAIN AND RULES

1

Dag 2, og jeg vågnede op mega snottet og syg. Det var stadigvæk overskyet, og regnede hele eftermiddagen og aftenen. Vi kiggede i luksusgenbrugsbutikker ved Palais Royal, hvor der gemte sig de smukkeste skatte! Vi fik også mange komplimenter for vores outfits, som åbenbart skreg “LA”. Haha, muligvis første og sidste gang, vi får dén serveret. Anne er forresten iført pyjamas fra Olivia Von Halle og sandaler fra Marni her.

3

Vi besluttede at udnytte, at det ikke regnede fra morgenstunden af, og drog ud for at spise morgenmad på Le Pain Quotidien. Anne og jeg sad desuden under morgenmaden og snakke om restauranter og cafeer, man ABSOLUT ikke må besøge under rejser, hvilket der kom en temmelig sjov liste ud af. HUSK følgende:

1. Spis aldrig på cafeer og restauranter med turistattraktioner i navnet (f.eks. Café Eiffel Tower eller Café Louvre).

2. Spis aldrig på cafeer eller restauranter med en skærm som menukort der kan oversættes til alle europæiske sprog. Turistfælder!

3. Spis aldrig på cafeer og restauranter, der har billeder af maden som reklame (eller udstoppet mad som reklame – yes, det var vi ude for!)

4. Spis aldrig på cafeer og restauranter, hvor der kun sidder turister. De lokale har som regel lidt bedre fat i, hvad der er godt, og hvad der ikke er!

4

Herefter tog vi mod Saint Honoré for at kigge i highend butikker – og både Anne og jeg gik derfra med poser fra både Colette og Chanel, som ægte parisienner.

2

Jeg var iført mit nye blondesæt fra Lala Berlin (top her, bukser her), sandaler fra Hermés, solbriller fra Céline (spons link: find dem her) og taske fra Louis Vuitton.

5

Frokosten bestod at tuntatar og fritter til os begge, hos Café Chic – mega fancy og anbefalesværdigt! Vi var begge helt sindssygt trætte, og vejret var ganske forfærdeligt – så vi tog en Uber tilbage til hotellet.

6

Om aftenen hoppede jeg i en rød kjole fra H&M Trend, som bare er så let og dejlig at have på! Jeg parrede denne med kæmpe hoops og Prada sko.

8

Vi spiste på La Belle Epoque, som vi havde fået anbefalet af en butiksejer tidligere på dagen – og maden var SKØN! Omgivelserne var desuden også virkelig fantastiske, og vi fik begge den lækreste pasta med skinke, trøffel og parmasan.

17 comments

 • Jeg er vild med jeres liste over restauranter og cafeer, man ABSOLUT ikke må besøge under rejser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hej Marie :)
  Sikke en skøn kjole ! ved du om den stadig kan købes i H&M?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvem ville have troet at bananer i pyjamas kom til at diktere moden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love your new haircut and Paris photos. As well as that white outfit, so good.

  http://www.inmydreams.ca/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den røde kjole er da for pæn!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej Marie. Jeg tænkte på noget – det er bestemt ikke ment nedladende – men generer det dig aldrig, når dine veninder så ofte køber ting, som du allerede har? I min venindegruppe kan det nemlig godt blive set lidt skævt til, når man har fundet noget, man er glad for, og en anden så køber præcis det samme. Hvordan har du det med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Slet, slet ikke – ofte er vi ude og kigge på ting sammen, og temmelig ofte har jeg bare tilfældigvis fuldstændig samme smag som de fleste af mine veninder. Anne her f.eks. har umanerligt god smag – og jeg tror, at jeg lader mig inspirere af hende lige så ofte, som hun af mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Pænt ærgerligt at du lige skal namedroppe Uber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Denne type indlæg er virkelig interessant at læse/se. En masse billeder og små billedtekster. Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget, men du skulle i hvertfald lige vide det!
  Fortsat god rejse til du og din veninde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind mange tak- det er sgu dejligt at høre, jeg har tænkt mig at fortsætte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg bor i Paris og den der ‘restauranter du skal undgaa’-liste, giver jeg altid mine gaester og venner der besoeger byen :P

  Overvej Primo hvis I er til virkelig god, enkel, italiensk mad – den ligger ved Saint Paul :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Lækkert- mange tak for anbefalingen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil os til Paris!
  Og det der blonde sæt er alt for smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS DAY 1: TRAVEL DAY