GOING TO PARIS

PARIS DAY 1: TRAVEL DAY

paris1

Så er vi nået frem til Paris! Vi rejste i går formiddags, og nåede frem i det mest grufulde, lumre regnvejr nogensinde. Vi var total gennemblødte, da vi nåede frem til hotellet Pavillion Louvre Rivoli, som er et udmærket, trestjernet hotel, det ligger helt absurd godt. Vi var begge helt vanvittigt trætte efter flytur og regnvejr – og besluttede os derfor for at vælge en restaurant i lokalområdet, hvor vi også fik set os lidt omkring. Herefter tog vi hjem på hotelværelset med en pose slik hver og så danske dokumentarer. Forhåbentligvis bliver dagen i dag mere actionpræget!

Jeg var iført hjemmelavede bukser, H&M Trend skjorte, (spons link) River Island hoops, Louis Vuitton taske og Prada sko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO PARIS