VIND MIN BOG

PÅ NATBORDET

IMG_6286 copy

FRAMA BORD || HERMES SKÅL || ASOS ØRERINGE (spons link) || AESOP HÅNDCREME || TROMBORG LÆBEPOMADE || HOLISTIC SILK NATMASKE

Søvn er enormt vigtigt for, at jeg kan fungere i hverdagen – og da jeg bor i et temmelig oplyst og larmende område, kan det sommetider være rigtig svært at falde ordentligt til ro om aftenen. Jeg har længe ønsket mig en af de populære natmasker fra Holistic Silk, og jeg kan kun sende anbefalingen videre – den sidder godt på ansigtet, dækker godt, og beroliger og afstresser øjnene. Det er rart at opdage, at en hype som denne er fuldstændig berettiget! Natmaskerne kan bl.a. købes her. Husk at tjekke om er aktive rabatkoder lige nu på Coupii.com/DK

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

3 comments

 • Sofie

  Kære Marie
  Jeg mindes du engang havde/har et lyst marmor stuebord med guldben. Er det rigtigt? Jeg har ledt hele din blog igennem, og kan bare ikke finde det. Kan du linke til det, hvis jeg altså husker rigtigt :) Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det har jeg, og det er købt vintage. Jeg har ikke lavet et seperat indlæg om det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de natbriller.
  Jeg har selv svært ved at sove længe, når lyset allerede trænger igennem gardinerne kl. 5-6.
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND MIN BOG