FOREVER IN STYLE

ON/OFF INSTAGRAM LATELY

Billeder både på, og ikke på, Instagram på det seneste med lidt mere detaljerede beskrivelser:

1

Efter en uge i Næstved og efterfølgende 5 dage i Paris, havde jeg savnet at spise baguette med pulled chicken fra mit yndlingssted, nemlig Banh Mi Daily, med den lækreste dragefrugt lassi. Jakken over stolen er min nye fra Chanel, som jeg skrev om her.

2

Jeg var til ELLE Style Awards iført vintage silkekjole fra Christian Dior, nye sko fra Céline, taske fra Louis Vuitton og halskæde fra Julie Nielsdotter. Makeup og hår fik jeg lavet hos de søde piger fra L’Oréal Paris.

3

Phille har også haft travlt på det seneste, han har nemlig skrevet kandidat, og vi har derfor slet ikke set nok til hinanden de sidste to måneder. Det har været dejligt at kunne tilbringe tid sammen igen – og se nu lige, hvor sød, han er, iført sin Fanta T-shirt. I kan forresten følge ham på Instagram her.

4

Efter mange dage med mad fra restauranter, havde jeg virkelig blod på tanden i forhold til at kokkerere hjemmelavede retter. Her lavede jeg en thaisuppe med rejer og glasnudler, og det smagte åndssvagt godt!

5

Som nogle af jer måske så på Snapchat (mariejedig), genoptager jeg “Get Inspired By”-kategorien her på bloggen – og jeg var derfor på besøg hos en mega sej og inspirerende herre for at fotografere ham, hans garderobe og selvfølgelig hans smukke lejlighed. Kan I gætte hvem? PS. Hvis I er nysgerrige, kan I se mine forrige “Get Inspired By”-indlæg her. De er ret gode, hvis jeg selv skal sige det!

6

Jeg hoppede i min nye, overdrevede kodylt-seje, vintage lakfrakke fra Yves Saint Laurent.

7

Jeg fik lavet nye, friske volumevipper hos yndlings-Line fra Lashes by LBN. Det er altså bare ultimativ selvforkælelse, og man føler sig som den vildeste Disney-prinsesse efterfølgende.

8

Iført ny polo fra Designers Remix, og mine favoritjeans fra Louis Vuitton. Et klassisk, underspillet og alligevel ret fint look, synes jeg selv.

9

Jeg blev sommerklar med nye negle, lavet af Sol fra NailFix i farven Cocoa.

10

Iført nye Saint Laurent støvler (som jeg skrev om her), kjole fra ASOS, strik fra COS, taske fra Louis Vuitton fredag aften, på vej ud for at spise middag med Phille.

tire

Lækker middag på Tire Bouchon – mega anbefalelsesværdigt!

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREVER IN STYLE