OVERSIZED HOOPS

NON-FASHION WEEK

Den sidste uge har jeg været en smule fraværende fra bloggen, hvilket måske desværre har kunne spejle sig i indholdet her. Jeg er dog tilbage i topgear nu! Hvis I ikke har fulgt med på snappen (mariejedig), så kommer her et resumé af min uge:

lærke

Jeg har boet hos mine forældre hele ugen, og har derfor selvfølgelig også fået set en del til min smukke søster og hendes fine mave. Lilli har hoppet og danset disse dage, og det er bare så surrealistisk og dejligt, at vi snart skal møde hende!

IMG_4317 copy

Jeg har haft et ufatteligt stort hår, været iført usandsynligt meget makeup, og været iklædt kostumer flere timer dagligt, end mit eget tøj!

rent

Jeg har været på scenen sammen med nogle ufatteligt dygtige og søde mennesker i Talentskolens opsætning af RENT med Kristian Stubsgaard som instruktør. Her er et stemningsbillede fra “I Should Tell You”.

1

Lørdag, efter sidste forestilling, holdt vi afterparty, hvilket stak fuldstændigt af! Søndag tilbragte jeg med grimme tømmermænd i armene på min kære Phille, på et tæppe i H.C. Ørstedsparken iført bikini og solbriller. Céline solbriller, Hermés tørklæde (lignende). (spons links)

4 comments

 • Simone

  Er det slet ikke muligt at se forestillingen online? – eller bliver den slet ikke optaget?? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte rosen

  Hej Marie
  Parken hedder Ørstedsparken, uden H.C.
  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Men i daglig tale er der nu mange, der kalder det H.C. Ørstedsparken :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERSIZED HOOPS