PRADA DREAMS

MAYBELLINE MASTER SCULPT

SPONSORERET INDHOLD: Endnu engang er jeg stolt af at præsentere et samarbejde med Maybelline New York! For et par måneder siden skød jeg to kampagnefilm samt billeder med Maybelline, den ene med Falsies mascaraen, og den anden – altså denne – med det nye produkt til contour “Master Sculpt”. Jeg er mildest talt i chok over, hvad man kan gøre med contour – og følte mig lidt fierce på settet. Jeg skal helt klart til at anvende produktet noget mere, nu da det rent faktisk er kommet på hylderne herhjemme!

Se resultatet i videoen, og se desuden “behind the scenes” fra skydningerne her.

maybelline

8 comments

 • Frederikke

  Hej Marie
  Jeg er faldet pladask for den lækre trøje du har på i videoen. Hvor er denne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nelly, men desværre et par måneder gammel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Marie! Jeg skal bare lige høre ad, om der er shine i dette produkt? Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det husker jeg umiddelbart, at der ikke er – der er dog i highlighteren :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Marie.
  Godt arbejde i videoen.
  Jeg tænkte lige på Floras spørgsmål. Jeg kunne godt tænke mig at høre noget om, hvad din rolle er i en sådan sammenhæng som dette samarbejde. Udover at du naturligvis optræder i videoen, og hertil lægger dette på din blog. Er der krav til om du også er sat ind i produktet og hvor det forhandles osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ikke hvor det forhandles, men jeg tester altid produktet inden anbefaling. Faktisk som regel også inden jeg overhovedet siger ja til et samarbejde… Min idé om anbefalinger er altid, at jeg aldrig ville anbefale et produkt, jeg ikke også kunne anbefale mine veninder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flora

  Hej Marie! Det ser virkelig fint ud, og jeg tænkte på om du bruger en bestemt farve, eller om den kun findes i én slags? :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Uh, dér må jeg være dig svar skyldig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRADA DREAMS