I DREAM TO WEAR: SPRING VIBES!

“LOVE YOUR STYLE”

Forleden linkede jeg til nogle af mine favoritter fra Vogue TV (her) – og i dag fortsætter vi! Vintage og secondhandshoppen VestiaireCollective er mit favoritsted at handle online, og shoppen har, udover en masse lækkert tøj, en “Le Journal” sektion, med tendenser, tips, tricks og interviews med seje modepersonligheder. Her er der også sommetider videoer i kategorien “Love Your Style” – og jeg ELSKER disse videoer! De er lette, legende, humoristiske og ikke mindst inspirerende. Se nogle af videoerne her:


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: SPRING VIBES!